Σχεδιαστές για καλό σκοπό: Το φιλανθρωπικό πρόσωπο της μόδας

Σχεδιαστές για καλό σκοπό: Το φιλανθρωπικό πρόσωπο της μόδας

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας συνεργάζονται με διάσημα πρόσωπα, για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

Eastpak Artist Studio για τον οργανισμό "Designers Against Aids"

eastpak-artist-studio-manolo-blahnik-01-1024x682

Η εταιρεία Eastpak για τέταρτη χρονιά ανάθεσε σε 16 σχεδιαστές το σχεδιασμό του σακιδίου Padded Pak'r. Designers όπως οι Jean Paul Gaultier και Manolo Blahnik, ανάμεσα σε άλλους, δημιούργησαν μοναδικές τσάντες για τη μάχη κατά του AIDS. Τα 16 σακίδια θα δημοπρατηθούν στο website artiststudio.eastpack.com στις 21 Δεκεμβρίου.

Stella McCartney: White Ribbon

StellaMcCartney

Η σχεδιάστρια Stella McCartney σχεδίασε το White Ribbon Badge, για να αφυπνίσει την κοινωνία σχετικά με το θέμα της βίας κατά των γυναικών και τη θέση της γυναίκας στον κόσμο. Το συγκεκριμένο project προβάλλεται κυρίως στα social media, μπορείτε όμως να προμηθευτείτε κι εσείς ένα badge από τα καταστήματα των οίκων Stella McCartney, Kering, Alexander McQueen και Gucci.

Toni Garrn x Closed for Burkina Faso

toni-garrn-x-closed-pour-une-collection-de

Το supermodel και "αγγελάκι" της Victoria's Secret, Toni Garrn, όταν δεν περπατά στις πασαρέλες, προσπαθεί να βοηθά την κοινωνία. Συνεργάστηκε λοιπόν με το brand Closed και σχεδίασε t-shirts και αναδημιούργησε ένα από τα iconic jeans του label, για το project "Because I'm a Girl", έτσι ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την εκπαίδευση των κοριτσιών στη Burkina Faso.

Bonpoint x Golden Goose

CUTEANDKIDS-BONPOINT-GOLDEN-GOOSE-SNEAKERS-CHRISTMAS-COLLECTION-2014-FASHION-KIDS

Το brand για παιδιά και ο ιταλικός οίκος μόδας συνεργάστηκαν ξανά, αυτή τη φορά για ένα καλό σκοπό. Τα κέρδη από τα sneakers πολύ μικρού μεγέθους θα δοθούν στον οργανισμό "Les Enfants de BAM", μια φιλανθρωπική οργάνωση που αποσκοπεί στη βελτίωση της εκπαίδευσης και της περίθαλψης των παιδιών στο Kongoussi. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα αυτά σε συγκεκριμένα καταστήματα Bonpoint.