Ποια σταρ του Hollywood κάνει μεγάλο comeback μετά από την αισθητή απουσία της;

Ποια σταρ του Hollywood κάνει μεγάλο comeback μετά από την αισθητή απουσία της;

Η ηθοποιός σε μια συνεργασία-έκπληξη!

Τις προηγούμενες σεζόν, οι Amanda Seyfried, Erykah Badu και η Γαλλίδα ηθοποιός Isabelle Huppert ήταν τα πρόσωπα του οίκου, ενώ η Kendall Jenner, ουσιαστικά έκανε το πρώτο της μεγάλο βήμα, όταν συμπεριλήφθηκε στα μοντέλα που φωτογραφήθηκαν για την AW14 καμπάνια. Φέτος, η Julia Roberts, επιλέχθηκε από τον ίδιο το Riccardo Tisci, καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Givenchy, για να πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια του οίκου, για την άνοιξη του 2015. Μια καθόλου αναμενόμενη επιλογή, αν σκεφτεί κανείς πως η ηθοποιός δεν είχε ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με τον οίκο, παρά μόνο το μαύρο Givenchy Haute Couture μάξι φόρεμα με δαντέλα που φόρεσε στα Oscars.

"Αποφάσισα να την κάνω πιο σοφιστικέ, πιο σοβαρή, πιο αγνή. Είναι ένας διαφορετικός, φρέσκος, νέος τρόπος να δούμε τη Julia - πολύ cool και urban, νομίζω", δήλωσε ο Tisci. Με minimal μακιγιάζ και φορώντας τα κομμμάτια-σήμα κατατεθέν του οίκου, η Julia Roberts φωτογραφήθηκε από τους Mert Alas και Marcus Piggott, με styling της Katy England, στην "τέλεια ερμηνεία της διαχρονικής ομορφιάς του Givenchy", όπως ανέφερε ο σχεδιαστής.

julia-roberts-give 3132118a

Η Roberts είχε αρκετά χαμηλό προφίλ τα τελευταία χρόνια, επιστρέφοντας στο κόκκινο χαλί το 2014, για να προωθήσει την ταινία της "August: Osage County", ενώ παρευρέθηκε στα βραβεία SAG, και τις Χρυσές Σφαίρες, εκτός των Oscars. "Είναι απίστευτη ως γυναίκα. Την αγαπώ τόσο πολύ: Είναι αστεία, ειρωνική, έξυπνη, μορφωμένη - τα πάντα", δήλωσε ο Ιταλός σχεδιαστής για τη Julia. Δείτε στην παραπάνω gallery περισσότερες φωτογραφίες από την καμπάνια της ηθοποιού για το γνωστό οίκο!

Διαβάστε ακόμα

Οι 20 πιο εντυπωσιακές επίσημες εμφανίσεις των celebrities για το 2014

Kate Moss: "Η Cara δε χρειάζεται συμβουλές από 'μένα!"

Η Kendall κάνει στριπτίζ και χορεύει με τα εσώρουχά της για το περιοδικό Love! (+βίντεο)

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/