Απίστευτο: Μεγάλος οίκος μόδας προσέλαβε 4χρονο κοριτσάκι για σχεδιάστρια!

Απίστευτο: Μεγάλος οίκος μόδας προσέλαβε 4χρονο κοριτσάκι για σχεδιάστρια!

Γνωρίστε την αξιολάτρευτη Mayhem που έχει ήδη δικό της blog και σειρά ρούχων!

Το πολύ επιτυχημένο brand J Crew ανακοίνωσε την τελευταία του πρόσληψη: την Mayhem, που είναι σταρ στο Instagram και είναι μόλις τεσσάρων χρονών! Η Mayhem, γνωστή από τα πρωτότυπα φορέματά της από χαρτί, θα σχεδιάσει μια capsule συλλογή για την παιδική σειρά, Crewcuts, όπου θα περιλαμβάνονται φορέματα, φούστες, μπλούζες, αξεσουάρ, και παπούτσια, όλα κάτω από 100 δολάρια.

Οι γλυκές φωτογραφίες δείχνουν το κοριτσάκι να χρησιμοποιεί τα αγαπημένα της υλικά - χάντρες και κόλλα - για να σχεδιάσει τα t-shirts του brand, ενώ οι υπόλοιπες χαρούμενες δημιουργίες της, θα μπορούσαν να βρίσκονται κάλλιστα σε κάποια ανοιξιάτικη συλλογή ενός οίκου μόδας. Η εταιρεία και πιο συγκεκριμένα το αφεντικό της J Crew, Jenna Lyons, ανακάλυψε τη μικρή μέσω του blog της, "Fashion By Mayhem", όπου αναδημιουργεί outftis από celebrities και το κόκκινο χαλί, με τη βοήθεια της μητέρας της, χρησιμοποιώντας χαρτί.

Thumb 4

"Όταν γνωριστήκαμε με τη Mayhem την πρώτη φορά, ήμασταν πολύ περίεργοι να δούμε πώς θα δουλέψει. Και τρελαθήκαμε όταν είδαμε αυτό το ούτε τεσσάρων χρονών κοριτσάκι να διπλώνει με σχολαστικότητα τις πιέτες σε μια φούστα και να τοποθετεί τις πολύτιμες πέτρες πολύ συγκεκριμένα και προσεκτικά, πάνω σε ένα top που είχε φτιάξει στον εαυτό της", δήλωσε η Jenny Cooper, επικεφαλής σχεδιαστής του Crewcuts. Αναμφισβήτητα, η τετράχρονη fashionista έχει λαμπρό μέλλον στο χώρο της μόδας και της δημιουργίας, αφού αν δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery, θα καταλάβετε ότι η μικρή δουλεύει ήδη με τρόπο που θα ζήλευαν επαγγελματίες!

Διαβάστε ακόμα

Ποια σταρ του Hollywood κάνει μεγάλο comeback μετά από την αισθητή απουσία της;

Kate Moss: "Η Cara δε χρειάζεται συμβουλές από 'μένα!"

Η Kate Middleton επέλεξε φόρεμα που κοστίζει μόνο... 99 δολάρια! Πού θα το βρεις;

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/