Ποιο είναι το πιο hot εξώφυλλο περιοδικού για το 2014;

Ποιο είναι το πιο hot εξώφυλλο περιοδικού για το 2014;

Η απάντηση δεν είναι αυτή που περιμένατε!

Το AdWeek δημοσίευσε, όπως και κάθε χρόνο, την ετήσια "Magazine Hotlist", για το 2014. Η φετινή επιλογή για το εξώφυλλο της χρονιάς, δεν ήταν όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι, αυτό της Kim Kardashian για το περιοδικό Paper, που "έσπασε το διαδίκτυο".

Βέβαια, η Kim, τα κατάφερε με διαφορετικό εξώφυλλο, που ήταν, μάλιστα, από τα πιο αμφιλεγόμενα για φέτος. Η Kim πόζαρε με το διάσημο σύζυγό της, Kanye West στο φακό της Annie Leibovitz, για το τεύχος Απριλίου της αμερικανικής Vogue και τελικά τα κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για μια ακόμη φορά.

main.original

Το πολυσυζητημένο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue

"Πολύ πριν από όταν εκείνη και το περιοδικό Paper αποφάσισαν να 'σπάσουν το διαδίκτυο', η Kim (μαζί με τον Kanye West) μας σόκαρε με το εξώφυλλό της για τη Vogue. Είτε το αγαπάτε, είτε το μισείτε, η σφραγίδα της έγκρισης από την Anna Wintour, έστρωσε το δρόμο για τη μεταμόρφωση της Kardashian σε fashion icon", εξήγησαν οι συντάκτες του AdWeek. Εσείς τι πιστεύετε; Ποιο ήταν το αγαπημένο σας εξώφυλλο για το 2014; Περιμένουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια!

(φωτογραφίες: Vogue)

Διαβάστε ακόμα

Η Ελληνίδα blogger που ξεχώρισε ο Valentino!

Απίστευτο: Μεγάλος οίκος μόδας προσέλαβε 4χρονο κοριτσάκι για σχεδιάστρια!

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/