Παπούτσι σταυροβελονιά

Παπούτσι σταυροβελονιά

Τα τρία σκαρπίνια που θα ψάξεις φέτος το καλοκαίρι.

Τα brogues ή αλλιώς σκαρπίνια είναι η εμμονή σου και επειδή ξέρουμε ότι είναι ένα παπούτσι με απαιτήσεις -καθότι συνήθως ακριβό- προσπαθήσαμε να ξεχωρίσουμε για εσένα τα τρία brogues που θα κοσμήσουν την ντουλάπα σου και ταυτόχρονα σε πολύ λογικές τιμές.

1.Το κλασικό ασπρόμαυρο (Dorothy Perkins, 37 ευρώ)

22593301_large

Δεν υπάρχει πιο κλασικό και διαχρονικό σχέδιο από το αιώνιο άσπρο-μαύρο. Θα σε κάνει να νιώσεις σαν σταρ σε ταινία του 30’ που χορεύει στους ρυθμούς του swing. Και ακριβώς για αυτό, εκτός από το κλασικό ανδρόγυνο look με κουστούμι, θα το φορέσεις με κοντά σοσονάκια και υπέροχες full skirts.

2.Βάλε χρώμα (Asos, 44 ευρώ)

image1xxl

Μην διαλέξεις άλλο ένα ζευγάρι μαύρα ή καφέ brogues αλλά τόλμησε να βάλεις χρώμα στα πόδια σου και να διαλέξεις ένα ζευγάρι σε έντονο πράσινο χρώμα. Θα εκπλαγείς όταν δεις πόσο στυλ και προσωπικότητα θα δώσει στα skinny μονόχρωμα jean σου.

3.Λίγο τακούνι για ύψος (Office Shoes, 52 ευρώ)

htyjty

Για την βραδινή έξοδο θα χρειαστείς κάτι που θα σε δείχνει σέξι χωρίς να χάσεις το στυλ σου. Ένα ζευγάρι brogues με heels σε γκρι χρώμα θα σου δώσει το στυλ που χρειάζεσαι και θα ταιριάζει με σχεδόν όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σου.