Ο Karl Lagerfeld προκαλεί: "Μισώ τους άσχημους ανθρώπους!"

Ο Karl Lagerfeld προκαλεί: "Μισώ τους άσχημους ανθρώπους!"

Αυτή και πολλές ακόμη προκλητικές δηλώσεις, αλλά και παράξενες πτυχές της ζωής του σχεδιαστή, έτσι όπως αποτυπώθηκαν από το περιοδικό των Times.

Την Παρασκευή, το New York Times Magazine δημοσίευσε ένα προφίλ για τον Brad Kroenig, το μοντέλο-μούσα ενός από τους πιο διάσημους σχεδιαστές του πλανήτη, Karl Lagerfeld. O Brad και ο γιος του, Hudson, που έχει μάλιστα περπατήσει για τον οίκο Chanel στην πασαρέλα, ζουν μια ζωή διαφορετική από το συνηθισμένο. Η δημοσιογράφος Irina Aleksander μας προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία για να δούμε πραγματικά πώς είναι ο Karl στην προσωπική του ζωή, παρακολουθώντας τον ίδιο και τους Brad και Hudson (του οποίου ο Karl είναι νονός) στην ασυνήθιστη καθημερινότητά τους. Τι ξεχωρίσαμε από το προφίλ των Times;

"Μισώ τους άσχημους ανθρώπους. Πολύ καταθλιπτικό.", δήλωσε ο σχεδιαστής και γι' αυτό πάντα περιβάλλεται από ανθρώπους με τυχερά γονίδια - οι μη ελκυστικοί άνθρωποι τον κάνουν δυστυχισμένο.

Έχει μια αδελφή που μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά δεν έχουν καλές σχέσεις. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν του έχει στείλει ποτέ, ούτε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα. Αντίθετα, προτιμά να περνά τις μέρες του με την "οικογένεια από μοντέλα", που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, γιατί είναι πολύ πιο διασκεδαστικοί και έχουν καλή διάθεση: "Δεν έχω καθόλου οικογένεια, οπότε είναι ωραίο να έχω γιους, χωρίς όμως τα ανεπιθύμητα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσουν οι γιοι".

Καθώς o Brad, o Hudson και ο Karl ταξίδευαν για το Dubai με ιδιωτικό τζετ, όπου ο τελευταίος θα παρουσίαζε τη resort συλλογή του για το 2015, ο μικρός Hudson, ρώτησε τον Lagerfeld, βλέποντάς τον να ξαπλώνει σε ένα λευκό κρεβάτι πού θα κοιμόταν εκείνος. "Εσύ θα κοιμηθείς στη θέση σου, αγάπη μου. Εγώ πρέπει να φτάσω φρέσκος, εσύ όχι. Μην είσαι εγωιστής.", απάντησε ο Karl.

spl645816 001

Ο Karl Lagerfeld με την "οικογένειά του" στο Soho της Νέας Υόρκης

Παλιότερα, ο Karl επικοινωνούσε μόνο μέσω fax. Τώρα όμως έχει μπει και ο ίδιος στην εποχή των smartphones και, τις Κυριακές μιλά μέσω μηνυμάτων με τον Brad. "Του στέλνουμε φωτογραφίες από τα παιδιά κι εκείνος μας στέλνει φωτογραφίες της Choupette (της γάτας του)", δηλώνει στην Irina η σύζυγος του Brad Kroenig, Nicole.

Ο Lagerfeld είναι αρκετά γενναιόδωρος με τους φίλους του. Ο Brad φορούσε στο αεροπλάνο ένα ροζ χρυσό Rolex ρολόι και ένα διαμαντένιο βραχιόλι Chrome Hearts, ενώ ο Hudson είχε μπροστά του μια σακούλα με ένα γαλάζιο μπλουζάκι και πουκάμισο Givenchy, για να τα φορέσει στο Dubai - όλα δώρα του σχεδιαστή. "Ο Karl είναι πολύ γενναιόδωρος. Του αρέσει οι φίλοι του να φαίνονται chic", αναφέρει στη δημοσιογράφο το μοντέλο.

Στα fittings για την επίδειξη που θα παρουσιαζόταν στο Dubai, όπου ο Hudson θα περπατούσε στην πασαρέλα, ο σχεδιαστής εντυπωσιάστηκε όταν τον είδε: "Ω, ο μικρός μας πρίγκιπας! Νομίζω όμως ότι χρειάζεται περισσότερα διαμάντια", είπε ο Kaiser, φορώντας του ένα βαρύ διαμαντένιο κολιέ, αξίας 1.5 εκατομμυρίου δολαρίων, που ο μικρός θεώρησε βαρύ. "Όμως φαίνεσαι τόσο chic", απάντησε ο σχεδιαστής.

Για ολόκληρο το προφίλ, επισκεφθείτε το New York Times Magazine

Διαβάστε ακόμα

Η Kim Kardashian ξανακάνει γυμνή φωτογράφιση!

Τι έχει να ζηλέψει η Jennifer Aniston από τη Lupita Nyong'o;

Ποιος πρωταγωνιστής του Game of Thrones αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα; (+βίντεο)

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/