50 αποχρώσεις του Γκρι: Η Dakota Johnson μιλά για όλα στην Vogue (+βίντεο)

50 αποχρώσεις του Γκρι: Η Dakota Johnson μιλά για όλα στην Vogue (+βίντεο)

Η ηθοποιός κατάφερε να βρεθεί στο εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού, ενώ μίλησε για το ρόλο της στην πολυαναμενόμενη ταινία.

Λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της πολυσυζητημένης ταινίας, "50 αποχρώσεις του Γκρι", στις 14 Φεβρουαρίου, η Dakota Johnson επιλέχθηκε από την Anna Wintour για να κοσμήσει το εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου της αμερικανικής Vogue. "100 εκατομμύρια θαυμαστές, μια σταρ που ξεχωρίζει", είναι ο τίτλος του εξωφύλλου, με την ηθοποιό να ποζάρει στο φακό του διεθνούς φήμης φωτογράφου, Mario Testino, με ελάχιστο μακιγιάζ και φυσικό look, φορώντας ένα navy φόρεμα με πολύτιμες πέτρες.

dakota-johnson-cover

"Σκέφτομαι για τη φθίνουσα ανωνυμότητά μου και με τρομάζει πολύ, γιατί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι μου θα ήταν απόλυτα χαρούμενο αν ζούσα σε ένα ράντσο στο Κολοράντο, κάνοντας μωρά και έχοντας κότες και άλογα - αλλά αυτό είναι κάτι που θα κάνω έτσι κι αλλιώς. Ήθελα να συμπεριληφθώ σε αυτό, γιατί ειναι πολύ διαφορετικό και είναι μια έντονη ιστορία αγάπης", δηλώνει η Johnson για το ρόλο της στην ταινία.

dakota-johnson-february-vogue-011

Στις φωτογραφίες του editorial του Mario Testino για τη Vogue, η ηθοποιός φορά ένα κρεμ κοντομάνικο τοπ με από κασμίρι και μαύρα τελειώματα, Derek Lam, με ένα σορτσάκι Bottega Veneta. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες η Dakota φορά επίσης ένα κόκκινο πλεκτό Nina Ricci, ένα φόρεμα με κρόσσια του οίκου Proenza Schouler και ένα φόρεμα Carven με αποχρώσεις του μαύρου, του λευκου και του κόκκινου.

dakota-johnson-february-vogue-031

Ο συμπρωταγωνιστής της, Jamie Dornan, μίλησε για την ίδια στη Vogue: "Η Dakota είναι πολύ αστεία - και το χιούμορ σε μια ταινία σε πάει μακριά. Αλλά είχε και την ικανότητα να είναι μια πολύ δυνατή ηθοποιός στο δράμα. Τη μια στιγμή μπορεί να λέει ένα αστείο και να σου ραγίζει την καρδιά on-screen την επόμενη - οπότε ήταν τέλεια".

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό φιλμ μικρού μήκους της Vogue με τη Dakota Johnson!

Φωτογραφίες: Vogue.com