Adriana Lima, Karolina Kurkova & πολλοί ακόμη celebs έκαναν «ταξίδι ως τ' αστέρια»!

Adriana Lima, Karolina Kurkova & πολλοί ακόμη celebs έκαναν «ταξίδι ως τ' αστέρια»!

Η θρυλική οικογένεια ρολογιών Portugieser πραγματοποίησε ένα φαντασμαγορικό event στη Γενεύη, για την 75η επέτειό της!

Η IWC Schaffhausen, μαζί με περίπου 800 διακεκριμένους καλεσμένους, γιόρτασε την 75η επέτειο της οικογένειας ρολογιών Portugieser στο Διεθνές Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας (SIHH) στη Γενεύη. Ανάμεσα στους καλεσμένους και τους πρεσβευτές της εταιρείας που παρευρέθηκαν στο gala, ήταν οι αστέρες του σινεμά Emily Blunt, Christoph Waltz, Zhou Xun και Moritz Bleibtreu, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Marc Forster, αστέρες του αθλητισμού όπως οι Lewis Hamilton, Nico Rosberg και Luís Figo, τα supermodels Adriana Lima και Karolina Kurkova και οι μουσικοί Aloe Blacc, Ronan Keating και Mick Hucknall.

1

Emily Blunt, Adriana Lima

PicMonkey Collage

Karolina Kurkova, Lewis Hamilton

Το θέμα του event ήταν “Journey to the Stars” και ολόκληρη η βραδιά ήταν αφιερωμένη στα μυστικά της μέτρησης του χρόνου και στους πολύπλοκους μηχανισμούς των Portugieser, της πιο διακεκριμένης οικογένειας ρολογιών της IWC Schaffhausen. Εδώ και 75 χρόνια, η σειρά Portugieser αποτελεί την επιτομή της ακρίβειας και της τέχνης της ωρολογοποιίας στην πιο σύνθετη μορφή της. «Καμία άλλη σειρά προϊόντων δεν ενσωματώνει τόσα πολλά από τα τεχνολογικά επιτεύγματα της υψηλής ωρολογοποιίας», δήλωσε ο Georges Kern, CEO της IWC Schaffhausen. Οι επίτιμοι καλεσμένοι και οι Φίλοι της Μάρκας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ξεχωριστές δεξιότητες της ωρολογοποιίας και τις καινοτόμες τεχνολογίες παραγωγής πριν την έναρξη του gala, όταν ο Georges Kern ανέλαβε να τους ξεναγήσει στο booth της IWC Schaffhausen. Το booth ήταν ξεκάθαρα διαφοροποιημένο από τα παλαιότερα concepts, αλλά και από όλα τα άλλα stands της SIHH. Αυτό που τραβούσε αμέσως την προσοχή ήταν ένα τεράστιο 3D ρολόι από τη νεότερη γενιά των Portugieser. Προβολές διαφόρων μηχανισμών, χρωμάτων του καντράν και της κάσας έδιναν στο ρολόι μια ατελείωτη σειρά νέων προσώπων, ενώ μέσω σύνδεσης στο internet εμφάνιζε την ώρα.

unnamed

Η πιο ξεχωριστή performance της βραδιάς δόθηκε από τον frontman των Simply Red, Mick Hucknall, ο οποίος με τραγούδια όπως το hit του 1991 “Something Got Me Started”, κατάφερε να συνεπάρει το κοινό. Η βραδιά ολοκληρώθηκε άψογα με την εμφάνιση του θρυλικού DJ Jack E από το Saint- Tropez, ο οποίος ενθουσίασε τους καλεσμένους με τα πιο καινούργια hits της διεθνούς party σκηνής.