Αρώματα εμπνευσμένα από το ανθρώπινο αίμα

Αρώματα εμπνευσμένα από το ανθρώπινο αίμα

Μην σας πιάνει πανικός, αυτά τα νέα αρώματα είναι εμπνευσμένα από τις ανθρώπινες ομάδες αίματος, αλλά δεν περιέχουν αίμα.

Μετά από την ανακοίνωση της Lady Gaga πως το άρωμά της έχει στοιχεία από το αίμα της και ένα άλλο άρωμα που κυκλοφόρησε από εκχυλίσματα ανθρώπινων περιττωμάτων, έρχεται τώρα μια νέα συλλογή αρωμάτων εμπνευσμένη από τις ανθρώπινες ομάδες αίματος.

Αυτά τα τέσσερα νέα αρώματα είναι εμπνευσμένα από τις τέσσερις ομάδες αίματος. Το Ο, που θεωρείται και ο πρώτος τύπος αίματος θα έχει έντονη μυρωδιά από δέρμα για να θυμίζει τη δύναμη και των πρωτογονισμό των πρώτων ανθρώπων. Στη συνέχεια, όταν οι άνθρωποι άρχισαν να καταναλώνουν λαχανικά εμφανίστηκε η ομάδα αίματος Α, γι' αυτό και το αντίστοιχο άρωμα θα θυμίζει έναν καταπράσινο κήπο. Το B, το τρίτο κατά σειρά άρωμα θα μυρίζει σαν πικάντικο ξύλο, καθώς η αντίστοιχη ομάδα αίματος εμφανίστηκε όταν οι άνθρωποι άρχισαν να ταξιδεύουν και να δοκιμάζουν κι άλλες γεύσεις. Τέλος, το ΑΒ που θα είναι ένα καθαρά μεταλλικό, γήινο άρωμα, εμπνεύστηκε από το μπέρδεμα των ανθρώπων μεταξύ τους, το λόγο δηλαδή που εμφανίστηκε και η τέταρτη ομάδα αίματος.

Και τα τέσσερα αυτά αρώματα, που τα μπουκάλια τους θυμίζουν νοσοκομειακά δοχεία με σταγονόμετρο, δεν περιέχουν αρώματα λουλουδιών, ούτε ίχνη αίματος, αλλά πολλά μεταλλικά στοιχεία για να θυμίζουν το αίμα.