Ποιες ήταν οι πιο κομψές κυρίες στην ορκωμοσία της νέας Βουλής;

Ποιες ήταν οι πιο κομψές κυρίες στην ορκωμοσία της νέας Βουλής;

Οι παρουσίες που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον

Έγινε σήμερα το πρωί η ορκωμοσία της νέας Βουλής και οι γυναικείες παρουσίες εμφανίστηκαν ανανεωμένες, κομψές και με ασφαλείς, οι περισσότερες, επιλογές. Ποιες ήταν όμως αυτές που τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας και μαγνήτισαν τα βλέμματα;

  • Ραχήλ Μακρή
vouli27

Με εντυπωσιακά ασπρόμαυρα γεωμετρικά σχήματα ήταν το σακάκι που επέλεξε η κυρία Μακρή το οποίο συνδύασε με λευκό ρομαντικό πουκάμισο, μαύρη pencil φούστα και μαύρες γόβες, χωρίς να φλυαρεί με περισσότερα αξεσουάρ.

  • Κατερίνα Μάρκου
vouli25

Πάντα κομψή και φινετσάτη η κυρία Μάρκου έκλεψε τις εντυπώσεις με το γεωμετρικό κόψιμο στο λαιμό, midi φόρεμα, σε μπλε royal τόνους το οποίο φόρεσε με ασορτί σακάκι και nude γόβες. Τα μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια έδωσαν λάμψη στο σύνολο.

  • Όλγα Κεφαλογιάννη
fw1

Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη πάντα elegant στις επιλογές της, διάλεξε ένα ταγιέρ σε γκρι απόχρωση με full skirt μέχρι το γόνατο, μαύρη Chanel τσάντα και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

  • Ζωή Κωνσταντοπούλου
fw8

Με μια πιο κλασική επιλογή έφθασε στη Βουλή η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το μαύρο μακρύ παλτό το συνδύασε με μαύρο σακάκι και με top σε έντονο χρώμα.