Τα θρυλικά γοβάκια της Σταχτοπούτας... ζωντανεύουν!

Τα θρυλικά γοβάκια της Σταχτοπούτας... ζωντανεύουν!

Και μπορείς να τα αγοράσεις!

Αν υπάρχει ένα παπούτσι που σίγουρα όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να αποκτήσουν, αυτό είναι το παραμυθένιο γοβάκι της Σταχτοπούτας, από το ομώνυμο παραμύθι. Προς τιμήν της νέας ταινίας της Disney, "Cinderella", που, προς έκπληξη πολλών, δεν είναι κινουμένων σχεδίων, μερικοί από τους πιο διάσημους σχεδιαστές παπουτσιών δημιούργησαν δικές τους εκδοχές για το γυάλινο γοβάκι της ηρωίδας.

Jimmy-Choo-Sketch 3193266a

Με Swarovski ή από Perspex, ηχηρά ονόματα της μόδας όπως Nicholas Kirkwood, Jimmy Choo, Charlotte Olympia, Salvatore Ferragamo, Jerome Rousseau, Stuart Weitzman, Paul Andrew, Alexandre Birman και Rene Caovilla σχεδιάζουν το ζευγάρι παπούτσια που ονειρεύεται κάθε κοριτσάκι και που θα πωλείται σύντομα σε πολλά μεγάλα πολυκαταστήματα ανά τον πλανήτη (Harrods, Saks Fifth Avenue, Galeries Lafayette, Exelsior Milano, Tsum, Isetan, Level Shoe District).

Ferragamo-Sketch 3193268a

"Νομίζω ότι κάθε κορίτσι επιθυμεί να έχει μια 'Cinderella' στιγμή στη ζωή της", δήλωσε η Sandra Choi, δημιουργική διευθύντρια του οίκου Jimmy Choo. "Η μαγεία ενός παπουτσιού που μεταμορφώνει μια γυναίκα σε πριγκίπισσα και της δίνει την αίσθηση πως περπατά στα σύνεφα είναι ένα παγκόσμιο όνειρο", ανέφερε ο Massimiliano Giornetti, δημιουργικός διευθυντής του Salvatore Ferragamo.

Stuart-Weitzman-Sk 3193261a

Διαβάστε ακόμα

Μια ανάσα μας χωρίζει από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Είστε έτοιμες;

Πώς δημιουργείται ένα φόρεμα Dior υψηλής ραπτικής; (+βίντεο)

fashiondiaries247.blogspot.com