Όλη η ιστορία πίσω από την tutu φούστα των τίτλων αρχής της Carrie στο Sex and the City!

Όλη η ιστορία πίσω από την tutu φούστα των τίτλων αρχής της Carrie στο Sex and the City!

Η ενδυματολόγος, Patricia Field αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες για ένα από τα πιο iconic looks που είδαμε ποτέ σε τηλεοπτική σειρά!

Μπορεί να έχει περάσει μια δεκαετία και κάτι από το τελευταίο επεισόδιο του "Sex and the City", όμως το αξεπέραστο, μοναδικό στυλ της Carrie Bradshaw έμεινε για πάντα χαραγμένο στις καρδιές μας. Πώς κατάφερε η ενδυματολόγος της σειράς, Patricia Field, να μετατρέψει τη Sarah Jessica Parker σε ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons που πέρασαν ποτέ από την τηλεόραση;

8218d7a68d1f191ebcd82f85aff8ea52 fdcad

Το μυστικό ήταν απλό, αναφέρει η ίδια σε δηλώσεις της στο "Harper's Bazaar". Όσον αφορά το look των τίτλων αρχής, ένα απλό μπλουζάκι με τιράντα και μια τούλινη tutu φούστα, που καθιερώθηκε ως σήμα-κατατεθέν της Bradshaw, η Field δήλωσε: "(Η Sarah Jessica)Το λάτρεψε. Το ένιωσε. Ο Darren(ο δημιουργός του show) δεν το 'έπιασε'. Το θεωρούσε παράξενο, στο μυαλό του. Είχαμε τέσσερις επιλογές, γυρίσαμε δύο ή τρεις... στο τέλος επέλεξαν αυτό". Γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία; Η διάσημη ενδυματολόγος θεωρεί πως η τεράστια επιρροή που άσκησε το "Carrie Look" βασίστηκε στο γεγονός πως περιλάμβανε όλα τα στοιχεία της Νέας Υόρκης - από το Manhattan μέχρι τα προάστια της πόλης. Το mix n' match πανάκριβων κομματιών διάσημων σχεδιαστών με ρούχα που μπορεί να προέρχονταν από ένα παζάρι το έκανε τόσο ενδιαφέρον.

Bonus Info: Η tutu φούστα της Carrie κόστισε μόνο 5 δολάρια, αφού η Patricia Field την αγόρασε σε ένα παζάρι και, μάλιστα, από ένα καλάθι "Ό,τι πάρεις 5 Δολάρια"!

Διαβάστε ακόμα

#NYFW: Περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα μοντέλο με σύνδρομο Down

Η Νέα Υόρκη τιμά τον Oscar de la Renta

fashiondiaries247.blogspot.com