Oscar de la Renta: Η πρώτη συλλογή από τον Peter Copping, μετά το θάνατο του σχεδιαστή

Oscar de la Renta: Η πρώτη συλλογή από τον Peter Copping, μετά το θάνατο του σχεδιαστή

Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου έμεινε πιστός στη φιλοσοφία του de la Renta, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό runway show

Τρεις περίπου μήνες μετά το θάνατο του θρυλικού σχεδιαστή, Oscar de la Renta, ο διάδοχός του, Peter Copping, που μάλιστα είχε διαλέξει ο ίδιος ο σχεδιαστής, παρουσίασε την παρθενική του συλλογή για το μεγάλο οίκο μόδας. "Είμαι απίστευτα περήφανος που έχω επιλεχθεί ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Oscar de la Renta. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδιάζαμε και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να δουλέψω με τον Oscar, πράγμα που μετανιώνω βαθιά", έγραφε το σημείωμα που βρισκόταν σε κάθε θέση στο χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η επίδειξη.

delarenta2 05c50

Χθες το βράδυ, λοιπόν, ο Copping παρουσίασε μια συλλογή(που ο ίδιος, μάλιστα, κατάφερε να ολοκληρώσει μέσα σε τρεις μόλις μήνες) που δικαιολόγησε απόλυτα την επιλογή του ως νέου μετρ του νεοϋορκέζικου οίκου. Χωρίς να κάνει υπερβολές, κατάφερε να τιμήσει τον de la Renta και την ιστορία του οίκου του, προσθέτοντας μικρά, διακριτικά στοιχεία της δικής του, πιο σύγχρονης σκέψης. Υπήρχαν, βέβαια λεπτομέρειες που ο ίδιος θα έπρεπε να είχε προσέξει λίγο καλύτερα, όμως σε γενικές γραμμές τα πήγε πάρα πολύ καλά στην "πρεμιέρα" του, σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό πόστο.

φωτογραφίες: Style.com

Διαβάστε ακόμα

#NYFW: Μοντέλα με ειδικές ανάγκες αποδεικνύουν ότι η ομορφιά πηγάζει από την ψυχή μας

#TommyFall15: Τα μοντέλα «έπαιξαν» και κέρδισαν στην... έδρα του αμερικανικού brand!

#NYFW: Όλα όσα συνέβησαν στο show της Victoria Beckham!

fashiondiaries247.blogspot.com