#TheDress: Ακόμη και οι celebrities τσακώνονται για το φόρεμα που έγινε viral!

#TheDress: Ακόμη και οι celebrities τσακώνονται για το φόρεμα που έγινε viral!

Τελικά, τι χρώμα είναι αυτό το φόρεμα;

Μέσα σε λίγες μόλις ώρες, ένα θέμα που φαντάζει αστείο, έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και έχει γίνει viral σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο λόγος για το #TheDress, ένα hashtag που προέκυψε από ένα θέμα του δημοφιλούς website, Buzzfeed και αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο φόρεμα, που κανείς δεν μπορούσε να ξεχωρίσει με σιγουριά τι χρώμα είναι.

Untitled-12 17c32

Εσάς τι χρώμα σας φαίνεται το φόρεμα στην πρώτη φωτογραφία; Γιατί εμείς θα ορκιζόμασταν πως σίγουρα δεν είναι μπλε ελεκτρίκ!

2622E77200000578-2971409-image-a-41 1425005221455 66375

Η πραγματική φωτογραφία του φορέματος

Μπλε με χρυσές λεπτομέρειες; Λευκό με χρυσές λεπτομέρειες; Ή μήπως μπλε με μαύρες λεπτομέρειες; Στην πραγματικότητα, το φόρεμα είναι μπλε με μαύρες λεπτομέρειες, όπως ανακοίνωσε και το e-shop στο οποίο πωλείται, όμως μέχρι να βγει η εν λόγω ανακοίνωση, χρήστες του διαδικτύου από όλο τον κόσμο διαφωνούσαν, ανάμεσά τους και οι Taylor Swift, Kanye West, Kim Kardashian και Jimmy Fallon! Τελικά, το μυστήριο λύθηκε, αφού η φωτογραφία όπου το φόρεμα φαίνεται λευκό με χρυσές λεπτομέρειες, ήταν αντικείμενο επεξεργασίας και παραπλάνησε το ανθρώπινο μάτι.

Διαβάστε ακόμα

Η Cara Delevingne σταματά την καριέρα της στο modelling;

Οscars 2015: Εκλάπη το πανάκριβο red carpet φόρεμα της Lupita Nyong'o!