adidas: Γιορτάζει 10 χρόνια συνεργασίας με τη Stella McCartney!

adidas: Γιορτάζει 10 χρόνια συνεργασίας με τη Stella McCartney!

Η διάσημη σχεδιάστρια, εδώ και μια δεκαετία χαρίζει στυλ και πολυτέλεια σε κάθε σου προπόνηση

Η συλλογή adidas by Stella McCartney γιορτάζει μια δεκαετία καινοτόμου αθλητικού στυλ με την παρουσίαση της συλλογής για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015. Όλες οι σειρές της καινούριας συλλογής, από τη Run, μέχρι τη Yoga και τη Swim, συνεχίζουν να βάζουν ψηλά τον πήχη τόσο των επιδόσεων όσο και του στυλ, προσφέροντας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, κατάλληλα για κάθε αθλητική πρόκληση. Η επέτειος σηματοδοτείται και από τη δημιουργία μιας αποκλειστικής capsule συλλογής, η οποία είναι σχεδιασμένη για να αναδείξει την πρωτοπορία που εδώ και μια δεκαετία βρίσκεται χαραγμένη στο DNA του brand.

Στη φετινή σειρά Run, η ξεχωριστή λειτουργικότητα συναντά τη χαλαρή, ανεπιτήδευτη αισθητική. «Σκονισμένες» αποχρώσεις σε φλοράλ, camo prints δημιουργούν αντίθεση με τις κατακόκκινες Techfit ελαστικές ταινίες, οι οποίες αγκαλιάζουν το σώμα και προσφέρουν σταθερότητα. Καθώς όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι καινοτόμες τεχνολογίες ClimaChill™ και ClimaCool™ διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματος σταθερή και προσφέρουν υψηλή άνεση, επιτυγχάνοντας έτσι κορυφαίες επιδόσεις. Highlight της συλλογής αποτελεί το Run Parka σε pearl γκρι χρώμα, το οποίο μετατρέπεται εύκολα σε stylish backpack.

adidas by Stella McCartney SS 15 1 b8a3b


Η σειρά Run συμπληρώνεται από το παπούτσι Pure Boost. To Pure Boost ενσωματώνει την επαναστατική τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών BOOST™ για ασύγκριτη επιστροφή ενέργειας, ενώ το μοναδικό του φλοράλ design είναι σίγουρο πως θα ανεβάσει τη διάθεση σου κατά τη διάρκεια του τρεξίματος.

Στοιχεία εμπνευσμένα από το scuba diving, όπως η κλειστή λαιμόκοψη και οι λεπτομέρειες με φερμουάρ, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Studio. Από τη σειρά ξεχωρίζουν τα πολύχρωμα crop tops, καθώς και τα ολόσωμα αθλητικά σχέδια που προσφέρουν ένα δυναμικό look σε layers, ιδανικό για προπονήσεις σε κλειστό χώρο.

Yoga σημαίνει ευελιξία και η απουσία ραφών στην ομώνυμη σειρά της συλλογής Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015 επιτρέπει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Τα τολμηρά φλοράλ σχέδια σε έντονο κόκκινο και γαλάζιο χρώμα είναι απευθείας ραμμένα στο ύφασμα, ώστε να εγγυώνται αξεπέραστη άνεση και τέλεια εφαρμογή.

Φέτος η συλλογή adidas by Stella McCartney Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015 εισάγει ακόμα περισσότερες φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές ρούχων, όπως τα λευκά premium Low Waste No Dye tees, shorts και hoodies. Οι εξελιγμένες eco-friendly τεχνικές κοψίματος διασφαλίζουν πως ποσοστό 95% του υφάσματος χρησιμοποιείται για την κατασκευή του τελικού προϊόντος, ενώ το υπόλοιπο 5% ανακυκλώνεται ή επαναχρησιμοποιείται.
Η συλλογή adidas by Stella McCartney Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015 είναι διαθέσιμη στα adidas stores και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.