Tommy Hilfiger: Άνοιξαν τα 2 πρώτα καταστήματα του brand στη Βουλγαρία!

Tommy Hilfiger: Άνοιξαν τα 2 πρώτα καταστήματα του brand στη Βουλγαρία!

Διευρύνεται η δυναμική & ανοδική παρουσία στα Βαλκάνια

Το Tommy Hilfiger Group, το οποίο ανήκει στην εταιρεία PVH Corporation, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας των δύο πρώτων καταστημάτων Tommy Hilfiger στη Βουλγαρία. Με έδρα και τα δύο την Σόφια, το ένα άνοιξε στο The Mall στις 27 Φεβρουαρίου και το άλλο στο Serdika Center στις 5 Μαρτίου. Τα καταστήματα αποτελούν τις τελευταίες προσθήκες σε μια σειρά από καταστήματα Tommy Hilfiger σε σημαντικούς αγοραστικούς προορισμούς παγκοσμίως και την διαχείρηση τους έχει η εταιρεία SARKK ABEE, αποκλειστικός εισαγωγέας, διανομέας και ιδιοκτήτης καταστημάτων λιανικής Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, τη Ρουμανία και την FYROM.

Τα καταστήματα φιλοξενούν τις τελευταίες συλλογές Tommy Hilfiger που περιλαμβάνουν την ανδρική και γυναικεία sportswear collection καθώς και αξεσουάρ.


Η διακόσμηση και των 2 νέων σημείων αποπνέει την κολεγιακή, εμπνευσμένη από την Ανατολική Ακτή στμόσφαιρα την ίδια στιγμή που η επίπλωση αποτελεί ένα μείγμα παραδοσιακών και σύγχρονων επιδράσεων στην καρδιά του brand Tommy Hilfiger. Αμερικανικές αντίκες, vintage φωτιστικά και προσαρμοσμένα έργα τέχνης αντικατοπτρίζουν το "classic, American, cool" πνεύμα του brand.

Ο κος. Γιώργος Μπετχαβάς, Γενικός Διευθυντής της SARKK ΑΒΕΕ, δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που προσθέσαμε στο portfolio της εταιρίας μας, SARKK ΑΒΕΕ, μια ακόμη χώρα, τη Βουλγαρία. Η ταυτόχρονη έναρξη λειτουργίας των δύο πρώτων καταστημάτων Tommy Hilfiger στην Σόφια είναι μέσα στο στρατηγικό πλαίσιο ανάπτυξης και καθιέρωσης της εταιρείας μας στα Βαλκάνια, ανταποκρινόμενη στην απήχηση που βρίσκουν τα προϊόντα Tommy Hilfiger στο βουλγάρικο κοινό.»