Lottie Moss: Η μικρή αδελφή της Kate έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα!

Lottie Moss: Η μικρή αδελφή της Kate έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα!

Έχει το ίδιο star quality με το διάσημο supermodel;

Η 17χρονη μικρή αδελφή της Kate, Lottie, έκανε χθες την πρώτη της εμφάνιση στα catwalks, περπατώντας για τον οίκο Sonia Rykiel, στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Ο εν λόγω οίκος επιλέγει πάντα τα models-of-the-moment να περπατούν στις επιδείξεις του - πέρυσι είχε την Gigi Hadid, την Kendall Jenner και τη Georgia May Jagger- και το φετινό show δεν ήταν δυνατόν να αποτελεί εξαίρεση.

KIM 0125 31c4d

photo: Style.com

Η Lottie, που έχουμε ήδει δει σε σελίδες μεγάλων περιοδικών, όπως τα Teen Vogue και Dazed and Confused, αλλά και σε καμπάνιες διάσημων brands, όπως τους Calvin Klein και Red Valentino, έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα τη φετινή σεζόν, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της διάσημης αδελφής της.

Η Moss περπάτησε ανάμεσα σε A-List μοντέλα(Anna Ewers & Constance Jablonski), φορώντας ένα κοντό jumpsuit από βελούδο και suede, που αναδείκνυε τα καλογυμνασμένα πόδια της, μαζί με μαύρα ankle boots. Πολύ "Kate Moss", δε νομίζετε; Αναμένεται να δούμε, αν εκτός από τo διάσημο επίθετο και το ανέμελο στυλ, η μικρή της οικογενείας έχει και τις ανάλογες δεξιότητες που απαιτούνται για να... χτίσει μια καριέρα σαν αυτή της επιτυχημένης αδελφής της!

Διαβάστε ακόμα

Ποια διάσημη σχεδιάστρια δήλωσε: «Τα παιδιά δεν πρέπει να ντύνονται σαν τη North West!» ;

Brasserie Chanel: Cara, Kendall & άλλα supermodels γευματίζουν και πίνουν στην πασαρέλα!