Migato S/S 2015: Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της συλλογής για τη νέα σεζόν!

Migato S/S 2015: Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της συλλογής για τη νέα σεζόν!

Όλα όσα είδαμε στο press event της Migato, παρέα με τους λαμπερούς καλεσμένους της εταιρείας!

Στις 10 Μαρτίου, υποδεχτήκαμε επισήμως την άνοιξη, στο launch νέας καμπάνιας και συλλογής MIGATO για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 που πραγματοποιήθηκε στο Tin Pan Alley.

Στη βραδιά έδωσαν το παρών εκπρόσωποι από το χώρο των Μ.Μ.Ε, bloggers και λαμπερές επώνυμες παρουσίες, ανάμεσά τους οι: Κατερίνα Στικούδη, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαρία Ηλιάκη, Ελευθερία Ελευθερίου, Τζένη Θεωνά, Μάνος Ιωάννου, Μαρία Κορινθίου & Γιάννης Αϊβάζης, Ελένη Τσολάκη, Έλενα Παπαβασιλείου, Λάουρα Νάργες, Αντωνία Καλλιμούκου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Νικολέτα Ράλλη, Ελένη Χατζίδου, Κλέλια Πανταζή, Μαρία Λουίζα Βούρου, Άρης Πλασκασοβίτης, Έλλη Γελεβεσάκη και Γεωργία Λαζοπούλου από τους C:REAL.

28- Κατερίνα Στικούση Πέτρος Γάτος Αντωνία Καλλιμούκου 59c0b

Κατερίνα Στικούδη, Πέτρος Γάτος, Αντωνία Καλλιμούκου


Οι καλεσμένοι είδαν πρώτοι από κοντά τα νέα σχέδια υποδημάτων και αξεσουάρ της MIGATO, μοιράστηκαν το προσωπικό τους fashion statement σε έναν ειδικά διαμορφωμένο πίνακα και απόλαυσαν ένα μοναδικό unplugged live από το συγκρότημα «Penny & The Swingin' Cats» στο κλείσιμο της βραδιάς.

2 -MIGATO SS 15 EVENT 1 9ed6e
13- Έλενα Παπαβασιλείου - Μαριτζίνα Καλογνωμά 549a0

Έλενα Παπαβασιλείου, Μαριτζίνα Καλογνωμά


Η νέα συλλογή της MIGATO, ανανεωμένη και πάντα σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, υπόσχεται να συντροφεύσει όλες μας τις στιγμές, δημιουργώντας all day looks για γυναίκες και άντρες, με casual και dress υποδήματα, αλλά και μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ, όπως τσάντες, ζώνες, πορτοφόλια και κολιέ. Παράλληλα, παρουσιάστηκε και η νέα καλοκαιρινή φωτογράφιση της MIGATO με τίτλο «Tales of an Eternal Summer», με το χαρακτηριστικό clean & fresh ύφος που χαρίζει το δυνατό μεσογειακό φως.