Αυτό δεν το περιμέναμε: Ποιο είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Βeyoncé;

Αυτό δεν το περιμέναμε: Ποιο είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Βeyoncé;

Η είδηση που κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό η Queen B

Μια έκπληξη επιφύλασσε για τους θαυμαστές της η Beyoncé Knowles, αφού διέρρευσε η είδηση πως ο γνωστός οίκος υποδημάτων, Giuseppe Zanotti έχει συνεργαστεί με την ίδια, για τη δημιουργία ενός παπουτσιού με την υπογραφή της!

Το παπούτσι, για το οποίο λίγες πληροφορίες γνωρίζουμε ακόμη, σίγουρα δε θα είναι φλατ, σύμφωνα με το σχεδιαστή, ο οποίος δήλωσε στο Forbes: "Η Beyoncé έχει πολύ καθαρές ιδέες - ξέρει ακριβώς τι θέλει. Αυτό που έχει και ξεπερνά τις άλλες celebrities, είναι και το γεγονός πως έχει υπέροχη φωνή. Είναι απίστευτα ταλαντούχα και μια απίστευτη χορεύτρια - είναι ολοκληρωμένη. Λίγες είναι σαν τη Beyoncé. Δουλεύουμε προς την ολοκλήρωση του παπουτσιού μαζί με το στυλίστα της τώρα. Και η Beyoncé θα αποφασίσει τι της αρέσει και τι όχι. Θα είναι μόνο ένα παπούτσι".

4a28853c7abdd6e8bc32740669c8083e bf60f

Η Beyonce φόρεσε εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα Giuseppe Zanotti για την εμφάνισή της στο after party του Vanity Fair, αμέσως μετά τα φετινά βραβεία Όσκαρ

Φήμες αναφέρουν πως τα παπούτσια που σχεδιάζει η τραγουδίστρια θα είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα με λεπτό τακούνι και πλατφόρμα. Σε περίπου δύο εβδομάδες θα δούμε την τελική εικόνα αυτών των παπουτσιών, την ίδια ημέρα που θα είναι διαθέσιμα στην αγορά. Αναμένουμε!

Διαβάστε ακόμα

Ο Marc Jacobs ψάχνει το επόμενο πρόσωπο για την καμπάνια του μέσω... social media!

Θα τα χάσετε: Πόσο κοστίζουν τα βραχιόλια που φορά η 17χρονη Kylie Jenner;