Αυτό το ζευγάρι είναι αξιολάτρευτο! Τι αποκάλυψε ο David Beckham για τη σύζυγό του;

Αυτό το ζευγάρι είναι αξιολάτρευτο! Τι αποκάλυψε ο David Beckham για τη σύζυγό του;

Η οικογένεια Beckham δεν είναι τυχαία μια από τις πιο stylish οικογένειες του πλανήτη

Ο David Beckham, εκτός από πρώην ποδοσφαιριστής και πρωταγωνιστής σε μερικές από τις πιο διάσημες καμπάνιες μόδας του πλανήτη, είναι ανάμεσα στους πιο στυλάτους άνδρες του πλανήτη. Τι αποκάλυψε όμως ο ίδιος για τις ενδυματολογικές του επιλογές;

beckham b164f

"Η Victoria μου δίνει πάντα συμβουλές, γιατί το όραμά της για τη μόδα είναι υπέροχο και η δουλειά της πηγαίνει εξαιρετικά. Ακούω τις συμβουλές της, το 99% του καιρού", αποκάλυψε ο Beckham, στην παρουσίαση της νέας του συλλογής για τα H&M, στη Μαδρίτη, σύμφωνα με τη Daily Mail. "Είναι πολύ ειλικρινής και αν δεν της αρέσει αυτό που φοράω, μου το λέει αμέσως", πρόσθεσε.

beckhams 34761

Το ζευγάρι πέρασε πολλές "στιλιστικές φάσεις", μερικές από τις οποίες δεν ήταν και τόσο επιτυχημένες(βλέπε παραπάνω την εμφάνισή τους με δερμάτινα outfits). Ωστόσο, όταν στη Victoria δεν αρέσει αυτό που φορά ο σύζυγός της, δε φοβάται να του το πει. Η καλύτερη στιλιστική συμβουλή που του έχει δώσει, σύμφωνα με τον ίδιο είναι όταν του λέει να "μη φορέσει κάτι". Ο David αναφέρει: "Μου το έχει πει πολλές φορές(όταν δεν της αρέσει αυτό που φοράω), γιατί η ειλικρίνεια είναι πολύ σημαντική σε μια σχέση".

Διαβάστε ακόμα

Mary Kate & Ashley Olsen: Η εξέλιξη του στυλ τους από κοριτσάκια μέχρι σήμερα!

Θα τα χάσετε: Πόσο κοστίζουν τα βραχιόλια που φορά η 17χρονη Kylie Jenner;

fashiondiaries247.blogspot.com