Συγχαρητήρια, Mary Katrantzou! Ακόμη μια μεγάλη διάκριση για την Ελληνίδα σχεδιάστρια

Συγχαρητήρια, Mary Katrantzou! Ακόμη μια μεγάλη διάκριση για την Ελληνίδα σχεδιάστρια

Η ίδια καταφέρνει για μια ακόμη φορά να μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Mary Katrantzou, κέρδισε το φετινό βραβείο BFC/Vogue Designer Fashion Fund, το βραβείο δηλαδή του βρετανικού συμβουλίου μόδας για το 2015, που περιλαμβάνει μια χορηγία 200.000 λιρών! Η Katrantzou, που έγινε γνωστή για τις φωτεινές παλέτες χρωμάτων και τα digital prints της ήταν η νικήτρια, σε μια λίστα με υποψηφίους όπως τους Emilia Wickstead, Holly Fulton, Michael van der Ham, Mother of Pearl, Osman και Sophia Webster.

"Ξέρετε, έχω κάνει αίτηση και παλιότερα, αλλά αυτή τη φορά ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για εμάς. Περνάς διάφορα στάδια εξέλιξης στη δουλειά σου και ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ σημαντικός για εμάς, οπότε είναι απίστευτο που νικήσαμε τώρα", δηλώνει η Mary Katrantzou στη βρετανική Vogue. "Συνέχεια προκαλείσαι να αναβαθμίσεις το 'παιχνίδι' σου με όλα τα υπέροα ταλέντα που υπάρχουν στο Λονδίνο και αυτό μπορεί να σε εμπνεύσει να κάνεις σπουδαία πράγματα", προσθέτει.

Η σχεδιάστρια λάνσαρε τη συνεργασία της με τον κολοσσό, Adidas, το Νοέμβριο και τα σχέδιά του δικού της προσωπικού brand έχουν ήδη καταφέρει να γίνουν αγαπημένες επιλογές των celebrities για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Ανάμεσα στους νικητές περασμένων ετών, έχουν υπάρξει ονόματα όπως Peter Pilotto, Nicholas Kirkwood, Christopher Kane και Jonathan Saunders.

φωτογραφία: BFC

Διαβάστε ακόμα

Αυτό δεν το περιμέναμε: Ποιο είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Βeyoncé;

Mary Kate & Ashley Olsen: Η εξέλιξη του στυλ τους από κοριτσάκια μέχρι σήμερα!