Kendall Jenner: Γιατί δεν της αρέσει καθόλου το σέξι στυλ της Kim Kardashian;

Kendall Jenner: Γιατί δεν της αρέσει καθόλου το σέξι στυλ της Kim Kardashian;

Μια νέα κόντρα γεννιέται;

Ενώ η Kim είναι γνωστή για τα σέξι looks που πάντοτε επιλέγει για τις εξόδους της, η Kendall Jenner συνήθως προτιμά πιο συντηρητικό ντύσιμο, αφού δε θέλει να προκαλεί. Σύμφωνα με το Hollywood Life, η 19χρονη Kendall αισθάνεται ότι πρέπει να προσπαθεί παραπάνω για το δικό της image, για να επανορθώσει για τις υπερβολικά αποκαλυπτικές εμφανίσεις της μεγάλης αδελφής της!

"Η Kendall είναι εκεί έξω και δουλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τα στερεότυπα που σκέφτεται ο κόσμος για την οικογένειά της, ενώ η Kim απλώς τους επιβεβαιώνει. Η Kendall βγαίνει έξω από το στυλ της για να ντυθεί συντηρητικά όπου βρίσκεται μαζί με την Kim, γιατί δε θέλει να την κρίνουν με αυτόν τον τρόπο", δηλώνει πηγή. "Θέλει να την πάρουν στα σοβαρά στον κόσμο της μόδας και η Kim το κάνει πιο δύσκολο για εκείνη. Το απόσπασμα(από το reality show) όπου η Kim λέει ότι έδωσε στην Kendall μια καριέρα παίζει παντού και δεν της αρέσει. Τώρα η Kendall αισθάνεται πως η αδελφή της δε θέλει να τη βοηθήσει να εξελίξει την καριέρα της καθόλου, με όλα αυτά τα σκανδαλώδη outfits", προσθέτει.

jenner2 282ef

Το γνωστό μοντέλο έχει δηλώσει και στο παρελθόν πως δε θέλει η Kim να εμφανίζεται στα shows όπου η ίδια περπατά, όμως απ' ότι φαίνεται η 31χρονη Kardashian δεν έχει σεβαστεί την επιθυμία της, με αποτέλεσμα οι σχέσεις των δυο τους, να μη βρίσκονται στα καλύτερά τους.

Kendall ή Kim; Jenner ή Kardashian; Ποιο στυλ προτιμάτε; Εμείς ψηφίζουμε Kendall!

Διαβάστε ακόμα

Ο Tommy Hilfiger (ξανά) στο Παρίσι!

Backstage Fun! Τι συνέβη στα παρασκήνια της φωτογράφισής μας για την Η&Μ;