Κι όμως είναι αλήθεια: Η γάτα του Karl Lagerfeld βγάζει περισσότερα χρήματα από εσένα!

Κι όμως είναι αλήθεια: Η γάτα του Karl Lagerfeld βγάζει περισσότερα χρήματα από εσένα!

Πώς η τριών ετών γάτα του διάσημου σχεδιαστή, κατάφερε να γίνει μία από τις πλουσιότερες γάτες του πλανήτη!

Μόλις μάθαμε τα τα κέρδη της λευκής αγαπημένης γάτας του Karl Lagerfeld, μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ έβγαλε η Choupette το 2014(λίγα λιγότερα χρήματα δηλαδή από αυτά που έβγαλε το supermodel, Cara Delevingne!). Πώς κατάφερε να βγάλει τόσα πολλά χρήματα; Έδωσε το όνομά της για μια capsule συλλογή καλλυντικών της γιαπωνέζικης εταιρείας Shu Uemura και πόζαρε για τα γερμανικά αυτοκίνητα Opel!

"Είναι το κέντρο του κόσμου, όταν τη δεις, το καταλαβαίνεις. Είναι σαν τη Greta Garbo. Ο τρόπος που κινείται, ο τρόπος που παίζει. Υπάρχει κάτι αξέχαστο σε αυτή. Είναι μια έμπνευση κομψότητας", δηλώνει ο "μπαμπάς" της.

choupette-lagerfeld-lucky-cover-2015 cf62f

Η Choupette είναι μια διάσημη γάτα, αφού έχει καταφέρει να αποκτήσει πάνω από 100.000 ακολούθους στο Twitter και το Instagram, υπάρχει ως λήμμα στη Wikipedia και, τελευταία, κόσμησε το εξώφυλλο του περιοδικού Lucky, για να αποδειχθεί τελικά πως ήταν πρωταπριλιάτικη φάρσα. Αν κρίνουμε από τα επιτεύγματά της και τη μεγάλη αδυναμία που της τρέφει ο Kaiser, ένα πραγματικό εξώφυλλο σε περιοδικό μόδας δε θα αργήσει να έρθει...

Διαβάστε ακόμα

Αγνώριστη! Η Rita Ora μεταμορφώνεται σε σταρ των 70's στη νέα της φωτογράφιση

Kendall Jenner: Γιατί δεν της αρέσει καθόλου το σέξι στυλ της Kim Kardashian;