Είναι επίσημο: Η Gisele πραγματοποίησε την τελευταία της εμφάνιση στην πασαρέλα!

Είναι επίσημο: Η Gisele πραγματοποίησε την τελευταία της εμφάνιση στην πασαρέλα!

Τέλος εποχής για ένα από τα μεγαλύτερα supermodels του πλανήτη

Το supermodel αποσύρθηκε επισήμως από τις πασαρέλες! Η Gisele Bundchen περπάτησε στο τελευταίο της fashion show χθες, στην εβδομάδα μόδας της Βραζιλίας και πιο συγκεκριμένα στο show "Colcci". Η "βασίλισσα" του catwalk, που έχει δουλέψει με όλους τους διασημότερους οίκους του πλανήτη και μερικούς από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στο χώρο της μόδας, επιβεβαίωσε πως η χθεσινή της εμφάνιση στο show του brand Colcci ήταν η τελευταία της σε fashion show.

spl1000648 013 ec999

Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της, όμως επιβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι θα συνεχίζει να εργάζεται στη μόδα, όμως σε διαφορετικές πτυχές της.

11111495 1556371744626591 1053182070 n 1b397

"Είμαι ευγνώμων που στα 14 μου δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι. Σήμερα, μετά από 20 χρόνια στη βιομηχανία, είναι προνόμιο να κάνω το τελευταίο μου fashion show από επιλογή και να συνεχίζω να δουλεύω σε άλλες πτυχές της μόδας. #firstrunway #14yearsold", έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της η Gisele, εκφράζοντας έτσι τη μεγάλη της συγκίνηση γι' αυτή της την απόφαση.

Το top model κατάφερε να γίνει το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη, με τις αμοιβές της να φτάνουν τα 47 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο(περίπου δηλαδή 128.000 δολάρια τη μέρα!). Οι γονείς της, αλλά και ο σύζυγός της, Tom Brady, έδωσαν το παρών στο τελευταίο της show, στηρίζοντάς την στις τελευταίες της στιγμές στην πασαρέλα. Ο 37χρονος αθλητής, μάλιστα, δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook ένα μήνυμα για εκείνη: "Συγχαρητήρια Αγάπη της Ζωής μου, με εμπνέεις κάθε μέρα να είμαι καλύτερος άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανος για σένα και για όλα όσα έχεις καταφέρει πάνω στην πασαρέλα. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν με μεγαλύτερη θέληση για επιτυχία και αποφασιστικότητα να ξεπερνά οποιοδήποτε εμπόδιο στο δρόμο. Δε σταματάς ποτέ να με εντυπωσιάζεις. Κανείς δεν αγαπά τη ζωή περισσότερο από εσένα και η ομορφιά σου υπάρχει πέρα από εκεί που το μάτι μπορεί να δει. Ανυπομονώ να δω τι υπάρχει στη συνέχεια. Σ' αγαπώ. #GOAT #thebestisyettocome".

Της ευχόμαστε τα καλύτερα!

Δείτε στην παραπάνω gallery περισσότερες φωτογραφίες από την τελευταία της εμφάνιση στην πασαρέλα!

Διαβάστε ακόμα

Μα, πόσο σέξι; Ο Cristiano Ronaldo γδύνεται για την καμπάνια της νέα σειρά εσωρούχων του!

Η Jennifer Lopez είναι η αιτία που μπορείς να ψάχνεις εικόνες στο Google!

fashiondiaries247.blogspot.com