Sarah Jessica Parker: Η νέα συλλογή παπουτσιών της και γιατί δε δίνει συμβουλές μόδας

Sarah Jessica Parker: Η νέα συλλογή παπουτσιών της και γιατί δε δίνει συμβουλές μόδας

Γιατί η "Carrie" δε θέλει να δώσει τα φώτα της όσον αφορά το στυλ;

"Μπορεί να μην ξέρω τίποτα από άνδρες, όμως από παπούτσια, πίστεψέ με, ξέρω!", είχε απαντήσει το alter-ego της Sarah Jessica Parker, Carrie Bradshaw στην εκδότριά της στη Vogue(μιλάμε, φυσικά για το Sex and the City) και θα συμφωνήσουμε πως τόσο η τηλεοπτική της περσόνα, όσο και η ίδια η ηθοποιός, έχουν ένα ιδιαίτερο χάρισμα όσον αφορά τα ψηλοτάκουνα. Η νέα συλλογή παπουτσιών της Sarah Jessica Parker είναι γεγονός και περιλαμβάνει κομμάτια που θα γίνουν shoe-crush στη στιγμή.

Γιατί όμως η ίδια δε θέλει να δίνει συμβουλές στις γυναίκες που αγοράζουν τη συλλογή της;

877215cc 8835-3279572-5.xxxlarge 2x ec86b

"Δεν είναι η δουλειά μου να λέω σε μια γυναίκα τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Απλώς δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοιες συζητήσεις. Γιατί ό,τι μπορεί να πιστεύω εγώ μπορεί να είναι εντελώς και πλήρως αντίθετο σε σχέση με αυτό που περιγράφεις εσύ ως must-have. Οπότε ποτέ δε δίνω συμβουλές. Γι' αυτό όλο αυτό το πράγμα, το τι είναι σημαντικό για την άνοιξη, ποιο είναι το ιδανικό παπούτσι για να νιώθεις δυναμική, είναι όλα χαζομάρες. Υπάρχουν εκατομμύρια διαφορετικές γυναίκες και όλες έχουν διαφορετικά μεγέθη και επιθυμίες και όνειρα", δήλωσε στο Popsugar η διάσημη ηθοποιός-σχεδιάστρια.

3187782-p-MULTIVIEW 0f3bb

Η ίδια ξεφεύγει σε αυτή τη συλλογή από τα πιο αυστηρά σχέδια που είδαμε στην προηγούμενή της, και εντάσσει νέα κομμάτια, όπως μια εκδοχή των "Carrie" παπουτσιών σε μαύρα lace-up μποτάκια, αλλά και σέξι stilettos που δίνουν στη γυναίκα που τα φορά μια "λάμψη", όπως αναφέρει η Parker. "Ήμουν τυχερή που έπαιξα κάποια που φορούσε πολλά παπούτσια!", εξηγεί το fashion icon και αν κρίνουμε από την εκπληκτική δουλειά που έχει κάνει γι΄αυτή της τη συλλογή, η Carrie Bradshaw θα φορούσε σίγουρα SJP by Sarah Jessica Parker!

Τη συλλογή της μπορείτε να βρείτε online στο couture.zappos.com

Διαβάστε ακόμα

Keeping up with Kendall: Πιο σέξι από ποτέ, σε φωτογράφιση για το περιοδικό GQ

Η οικογένεια του Front Row: Οι Beckhams έκλεψαν την παράσταση στο show του οίκου Burberry!

fashiondiaries247.blogspot.com