The Calzedonia Experience: Όλα όσα είδαμε στο καλοκαιρινό show του brand στη Βερόνα!

The Calzedonia Experience: Όλα όσα είδαμε στο καλοκαιρινό show του brand στη Βερόνα!

Ταξιδέψαμε μέχρι τη μαγευτική Ιταλία και σας περιγράφουμε την εμπειρία μας, μαζί με πολύ παρασκήνιο, πολλές φωτογραφίες και πολλά πολλά μαγιό!

Αν και ο καιρός ακόμη δε μας επιτρέπει να φορέσουμε τα μαγιό μας, το show της Calzedonia στη Βερόνα έφερε το καλοκαίρι και μας έδωσε μέσα σε 30 λεπτά μια γεύση από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος στα μαγιό. Μόλις φτάσαμε στο fashion gallery της εταιρείας, οι πρώτες εικόνες από τη νέα συλλογή μας έκαναν αμέσως να σκεφτούμε τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις, όμως αυτό που συνέβη στο catwalk ήταν κάτι εντελώς ξεχωριστό.

15April-DV1 5683 d4e4b

Βρεθήκαμε backstage και παρακολουθήσαμε τη βήμα-βήμα προετοιμασία των πανέμορφων και καλλίγραμμων μοντέλων μέχρι το runway και λίγο αργότερα μεταφερθήκαμε στο χώρο του catwalk, για να παρακολουθήσουμε live το εντυπωσιακό fashion show!

IMG 1484 8cdff

Λίγο πριν ξεκινήσει το show, τρεις χορευτές ανέβηκαν στο catwalk και ξεκίνησαν να μας παρασύρουν με τα summer vibes τους σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι. Με background ένα εξωτικό σκηνικό, τα μοντέλα περπάτησαν και χόρεψαν, φορώντας μαγιό σε έντονα χρώματα, δόσεις glam και σοφιστικέ ύφος, δίνοντάς μας μια γεύση από τα φετινά beachwear trends.

collage1 5970f
collage2 4644f

Μόλις περπάτησαν στο catwalk οι παραπάνω(ναι, είναι αλήθεια τόσο ωραίοι), ξεσήκωσαν το κοινό και μας έκαναν μας να χορεύουμε στους ρυθμούς των τραγουδιών "Uptown Funk" & "Can't Hold Us", παρουσιάζοντας την ανδρική συλλογή, που είναι γεμάτη από funky σχέδια και φωτεινά χρώματα.

Λατρέψαμε τις glam πινελιές στη νέα γυναικεία συλλογή: Λαμπερές πέτρες, πούλιες, παγιέτες, στρας και κοσμήματα στολίζουν τα bikini και δίνουν ακόμη και στα κλασικά κομμάτια, όπως ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, έναν αέρα κομψότητας και πολυτέλειας.

3 2a20f

Με λίγα λόγια, η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Calzedonia με τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα σχέδια, μας ταξιδεύει σε ονειρεμένους εξωτικούς προορισμούς, μας θυμίζει ήλιο και θάλασσα και μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποιο απ' όλα τα υπέροχα μαγιό και beachwear θα επιλέξουμε για το φετινό καλοκαίρι(μάλλον όλα!).

Αν ακόμη δεν έχετε μπει στο summer mood της Calzedonia, δείτε παρακάτω το βίντεο από το εντυπωσιακό show και πολλές φωτογραφίες από την ιταλική εμπειρία μας, κάνοντας κλικ στην παραπάνω gallery!

Καλό καλοκαίρι!