Η Rosie Huntington-Whiteley είναι η απόλυτη θεά του boho-chic

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι η απόλυτη θεά του boho-chic

Η ξανθιά καλλονή και σύντροφος του Jason Statham φωτογραφίζεται για το The Edit και μιλά για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της!

Η Rosie Huntington-Whiteley καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει σε μια ακόμη φωτογράφισή της. Το top model ποζάρει για το ηλεκτρονικό περιοδικό του Net-a-Porter, "The Edit", φορώντας υπέροχες δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών μόδας και μοιάζει πραγματικά με μια boho goddess.

9 67279

Η 28χρονη καλλονή μας δείχνει πως εκτός από supermodel, είναι πολύ ικανή και στην ιππασία, όπου φυσικά, φορά labels όπως Vera Wang, Bottega Veneta, Alberta Feretti & Fendi. "Είναι τόσο casual", λέει η ίδια, μιλώντας για το προσωπικό της στυλ, στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση. "Θέλω να αισθάνομαι ότι είμαι περιποιημένη, όμως οι άνθρωποι εδώ(στο Los Angeles) δεν ασχολούνται τόσο πολύ με τη μόδα. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του να μου αρέσει αυτό που φοράω και του να μην αισθάνομαι πως ντύθηκα υπερβολικά, οπότε ζω με καλά t-shirts, τζιν παντελόνια και μποτάκια. Πρέπει να είσαι άνετη και πρακτική. Απλώς, κάποιες φορές σκέφτομαι, θα βάλω κόκκινο κραγιόν και μπότες πάνω από το γόνατο και θα κάνω την υπερβολή! Θα εμφανιστώ κάπου και είμαι σίγουρη ότι οι άνθρωποι θα λένε 'Ποιο είναι αυτό το κορίτσι και πού νομίζει ότι πηγαίνει;'".,

7 7b19b

Όσο για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της; Η ίδια προσπάθησε να ισορροπήσει τα projects της ως μοντέλο, μαζί με τα γυρίσματα για το remake του "Mad Men", όπου ενσαρκώνει πρωταγωνιστικό ρόλο. "Ήταν πολύ εξουθενωτικό για κάποιους μήνες. Έπρεπε να πετάξω πίσω στο Λονδίνο, που είναι πτήση 12 ωρών, ή το Los Angeles, πράγμα που περιελάμβανε τρία διαφορετικά αεροπλάνα και 36 ώρες ταξιδιού, για να κάνω φωτογραφίσεις για συμβόλαια που είχα κλείσει μήνες πριν", δήλωσε.

Δείτε στην παραπάνω gallery ολόκληρη τη φωτογράφισή της για το "The Edit"!

Διαβάστε ακόμα

Δεν μπορείτε με τίποτα να μαντέψετε ποιο είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Givenchy!

Madwalk 2015: Όλα όσα συνέβησαν στο μεγάλο show!

fashiondiaries247.blogspot.com