Τι παπούτσια φόρεσαν οι celebrities στο Madwalk 2015 by Aperol Spritz;

Τι παπούτσια φόρεσαν οι celebrities στο Madwalk 2015 by Aperol Spritz;

Σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

H MIGATO έλαμψε στο Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2015 στο Κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, σαν ένας από τους βασικούς υποστηρικτές του event.


Πέραν της χορηγικής της συμμετοχής, η MIGATO δεν θα μπορούσε να λείπει και από την σκηνή, το red carpet και τα catwalks της βραδιάς.


Για τις εμφανίσεις τους επί σκηνής, επέλεξαν τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά MIGATO καλλιτέχνες όπως η Shaya Hansen, η Μελίνα των Vegas, η DJ Xenia Ghali και η Μαρία Κορινθίου, ενώ στο red carpet της βραδιάς περπάτησαν με MIGATO η Κατερίνα Στικούδη, η Courtney Parker, η Shaya Hansen, η Μελίνα των Vegas και η Μαρία Κορινθίου.


Τα πιο chic σχέδια της νέας συλλογής MIGATO Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 συνόδευσαν στα catwalks του event τις ρομαντικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής του Atelier Loukia, τις sexy προτάσεις της MED, καθώς και την ανατρεπτική συλλογή του Ioannis Roumeliotis, νικητή του φετινού New Fashion Designer Contest.


Παράλληλα, από τα backstage έδιναν το ρεπορτάζ τους, φορώντας και αυτοί δημιουργίες της MIGATO η Μαντώ Γαστεράτου, ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης, ο Φραν, η Ευαγγελία Τσιορλιδά και η Μάρα Σαμαρτζή.