30οC: Αυτά είναι τα πιο hot χειροποίητα γυαλιά ηλίου για αυτό το καλοκαίρι!

30οC: Αυτά είναι τα πιο hot χειροποίητα γυαλιά ηλίου για αυτό το καλοκαίρι!

Αν ψάχνεις ακόμα το ιδανικό ζευγάρι, πρέπει να διαβάσεις αυτό το post

Τα γυαλιά ηλίου - και οράσεως- εκτός από πολύτιμα για τα μάτια μας είναι και αξεσουάρ που βάζουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο στυλ μας.

Αν λοιπόν ψάχνετε ακόμα το ζευγάρι που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ και σας κάνουν να αισθάνεστε σίγουρα και άνετα αλλά κυρίως αναδεικνύουν την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά σας, η εταιρεία 30οC έχει επιλέξει και δημιουργήσει αποκλειστική συνεργασία με τα καλύτερα brands διεθνώς.

Τα brands που αντιπροσωπεύει ξεχωρίζουν για το design την υψηλή ποιότητα τους και είναι όλα χειροποίητα , κατασκευασμένα με υψηλά στάνταρντ και από τα ποιο καινοτόμα υλικά πέτρα, χαρτί, ξύλο, βινύλιο, ανθρακόνημα, λάστιχο, υψηλής ποιότητας acetate αλλά και πρωτότυπη τεχνοτροπία acetate με υφή λάβας, acetate επεξεργασμένο στο bourato πάνω από 60 στάδια φινιρίσματος.

Κάθε γυαλί είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο κάτι που το κάνει να προδίδει μια προσιτή πολυτέλεια, υψηλή αισθητική και τέχνη λανσάροντας την Sprezzatura

sunglass2 adc10

Eye Respect: μια αρμονική αντίληψη της "sprezzatura" όπου το χειροποίητο συναντά την υψηλή αισθητική, παραπέμπουν σ' ένα επιμελώς ατημέλητο και ιδιαίτερο στυλ.

sunglass3 e8d37

L.D.N.R: εμπνευσμένα από τον ρυθμό της ζωής στο Λονδίνο accessible to all. Οι γραμμές τους είναι απλές και η μποέμ φιλοσοφία που κυριαρχεί, συνοδεύει τη σύγχρονη γυναίκα αλλά και το σύγχρονο άντρα κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε περίσταση

sunglass1 d43cf

Catuma: όταν τα φυσικά υλικά συνδυάζονται και δημιουργούν την κομψότητα. Αντικατοπτρίζουν τον ενθουσιασμό, την ελευθερία έκφρασης και τη διαφορετικότητα στο στυλ, που αναζητούν όλοι όσοι αισθάνονται αυθεντικοί, δημιουργικοί, τολμηροί και σίγουροι για τον εαυτό τους.

photo1 f8aa6

K3: η λάβα συναντά την γλυπτική. Οι συλλογές είναι τολμηρές, με επιρροές από τη μουσική, την τέχνη, τα ταξίδια, την αγάπη για το περιβάλλον, τα έντονα συναισθήματα και τους σύγχρονους τρόπους έκφρασης.
Είναι για όσους χρησιμοποιούν τη μόδα ως τρόπο έκφρασης.

photo2 4fde8

Palens: και το ξύλο γίνεται κόσμημαείναι αυτά που σας κάνουν να ξεχωρίζετε όλες τις ώρες της ημέρας, με στόχο να προσφέρουν ποιότητα και να ικανοποιήσουν τις υψηλές απαιτήσεις σας.Μια ξεχωριστή πρόταση για ένα ξεχωριστό κοινό.

photo3 58458

Paper&Paper: κατασκευή γαλιών απόανακυκλώσιμο χαρτί,εφημερίδα και κόμικς. Εμπνευσμένο ύφος, πρωτοποριακά σχέδια και τολμηροί συνδυασμοί, κατασκευασμένα στο χέρι και σε περιορισμένη παραγωγή, σαν πραγματικά έργα τέχνης. Το κάθε ένα μοναδικό και ανεπανάλυπτο.

photo4 68d9b

Jisco: η καλοκαιρινή αύρα της μεσογείου στα μάτια σας. Τα γυαλιά οράσεως είναι πρακτικά, ανθεκτικά και στυλάτα συνδυάζοντας άνεση και κομψότητα γι' αυτούς που ζουν δραστήρια ζωή.H Jisco αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς και υλοποιεί αντίστοιχες προτάσεις μόδας.

photo5 62e9e

Charmossa: από τα σημαντικότερα ισπανικά brands, γνωστά για τις αέρινες και άκρως θηλυκές δημιουργίες. Η έμφαση στην λεπτομέρεια, με χαρακτηριστικά που δίνουν κίνηση, τα κάνει αγαπημένη επιλογή.