Νέα καμπάνια Pink Woman με πρωταγωνίστρια την πάντα υπέροχη Δούκισσα Νομικού!

Νέα καμπάνια Pink Woman με πρωταγωνίστρια την πάντα υπέροχη Δούκισσα Νομικού!

Η νέα συλλογή Pink Woman S/S 2015, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Official Opening Event, στο νέο κατάστημα στη Γλυφάδα, το Σάββατο 9 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι. Η Δούκισσα Νομικού, μοιράστηκε ήδη στα social media της, τις πρώτες φωτογραφίες της νέας καμπάνιας.


Η νέα καμπάνια Pink Woman S/S 2015, βασίζεται σε 5 βασικούς άξονες: sailor, art pop, romantic, boho & jeans και δημιουργεί τις σύγχρονες τάσεις της μόδας με υλικά υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και προσιτές τιμές. Στην Pink Woman υπάρχει μια τεράστια γκάμα ρούχων για διαφορετικά στυλ: girly, sporty, boho, casual και smart elegant, για αυτό και έχει κατακτήσει την προτίμηση των style lovers, συνδυάζοντας μοναδικά την κομψότητα με την άνεση.

DOUKISSA NOMIKOU 2 5ed78


Το νέο τριώροφο κατάστημα 400 τ.μ. στο κέντρο της Γλυφάδας, αποτελεί τo fashion flagship store των νοτίων προαστίων με ιδιαίτερη αισθητική που εντυπωσιάζει. Ο σχεδιασμός και η διακόσμηση του καταστήματος ακολουθούν το νέο ελκυστικό concept της Pink Woman,που εφαρμόζεται με επιτυχία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ξεχωρίζει για το λιτό συνδυασμό του λευκού χρώματος με το ξύλο, δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον που χαρίζει μία ξεχωριστή εμπειρία shopping.

Η νέα συλλογή Pink Woman διατίθεται σε πάνω από 190 σημεία σε όλη την Ελλάδα και μέσα από το e-shop: pinkwoman-fashion.com

Κατάστημα: Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 23, Γλυφάδα, 210 8947238

#pinkaboutit #glyfadaturnspink