Η TOUS μας συγκινεί με τη νέα της καμπάνια για τη Γιορτή της Μητέρας

Η TOUS μας συγκινεί με τη νέα της καμπάνια για τη Γιορτή της Μητέρας

Το πιο πολύτιμο κόσμημα για μια μητέρα, είναι η αγκαλιά του παιδιού της

Η γιορτή της Μητέρας αποτελεί για την ΤOUS μία από τις σημαντικότερες εορτές παγκοσμίως.


Το brand μέσω της καμπάνιας των Tender Stories, η οποία είναι σε εξέλιξη από τον Δεκέμβριο του 2014 έως σήμερα, θέλει να αναδείξει την τρυφερότητα των ανθρώπινων στιγμών με έναν πιο διασκεδαστικό και χαριτωμένο τρόπο όπως αποκαλύπτεται μέσα στα fashion clips και τις διαφημίσεις.

Στην νέα καμπάνια “A Tender Story for Mother’s day”, η μητέρα δεν φοράει κανένα κόσμημα. Κόσμημα αποτελεί μόνο η αγκαλιά των παιδιών σου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η νέα καμπάνια.


Μέσα από ένα ολοκληρωμένο επικοινωνιακό πρόγραμμα, το ισπανικό brand έχει προχωρήσει σε συνεργασία με καταξιωμένες Ελληνίδες bloggers, παρουσίαζει ήδη διαφημίσεις σε επιλεγμένα σημεία στην Αττική, δίνει στο πελατολόγιό του την ευκαιρία να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς στα επίσημα social media της εταιρίας αλλά και σε ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς (Nitro Radio & Mad radio) και φυσικά προτείνει μία ολοκληρωμένη συλλογή από κοσμήματα και τσάντες “mama” για την προώθηση της “A tender story for Mother’s day”.

Στόχος της TOUS: να μας κάνει όλους να δείχνουμε την ανθρώπινη πλευρά μας και να είμαστε περήφανοι γι’αυτό, δίχως όρια και δισταγμούς!


Happy Mother’s Day!