Kim Kardashian VS Anna Wintour: Η κόντρα τους δεν έχει λάβει τέλος!

Kim Kardashian VS Anna Wintour: Η κόντρα τους δεν έχει λάβει τέλος!

Τι συνέβη ανάμεσα στις δύο κυρίες;

Κυκλοφορούσαν πολλές φήμες πως η Anna Wintour δε... συμπαθούσε ιδιαίτερα την Kim Kardashian, όμως όταν η ίδια αποφάσισε να τη βάλει, μαζί με το σύζυγό της, Kanye West, στο εξώφυλλο της Vogue, όλοι θεωρήσαμε ότι μια φιλία είχε ξεκινήσει να ανθίζει. Μάλλον κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, αφού το τελευταίο νέο σχετικά με τις δύο κυρίες, μας κάνει να πιστεύουμε πως υπάρχει ακόμη θέμα ανάμεσά τους.

11236020 729792340466763 1098272075 n 2944f

Η Rihanna ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την ειδική έκδοση του περιοδικού Vogue για το πολυσυζητημένο Met Gala, δηλώνοντας πως νιώθει μεγάλη τιμή που επιλέχθηκε για το εξώφυλλό του. Δίπλα ακριβώς στη RiRi, γράφει τα ονόματα των "πρωταγωνιστών" του τεύχους και ενώ βλέπουμε πως οι Beyonce, George & Amal Clooney, Kendall Jenner, Derek Jeter, Jennifer Lopez, Gong Li, FKA Twigs & Robert Pattinson και Lady Gaga κατάφεραν να βρεθούν στο εξώφυλλό του, το όνομα της Kim δε βρίσκεται πουθενά!

Ίσως να φταίει το γεγονός πως η τελευταία δεν τήρησε τον "no selfies" κανόνα που είχε επιβάλει η Wintour για το χώρο του gala, με έναν fashion insider να αναφέρει στο "The Gossip Table": "Η Anna γνωρίζει ποιοι ήταν οι celebrities που αγνόησαν το αίτημά της. Δεν ξέρει τι θα κάνει ακόμη γι' αυτό, το σκέφτεται ακόμη". Λέτε να ήταν πράγματι αυτός ο λόγος που δεν κατάφερε η Kim να μπει στο εξώφυλλο του περιοδικού, ή μήπως η Wintour τελικά δεν μπορεί να κρύψει την αντιπάθειά της προς το πρόσωπο της reality star;

Διαβάστε ακόμα

Ο David Gandy φωτογραφίζεται με μαγιό και κόβει την ανάσα (+βίντεο)

Κάννες 2015: Οι πιο καλοντυμένες celebrities στο κόκκινο χαλί