Αγαπημένα ρούχα και σωματότυποι: Ποια κομμάτια κολακεύουν τη σιλουέτα μου;

Αγαπημένα ρούχα και σωματότυποι: Ποια κομμάτια κολακεύουν τη σιλουέτα μου;

Η style expert Κατερίνα Μανωλαράκη έρχεται να απαντήσει LIVE στις απορίες σου!

Σωματότυπος, αυτός ο άγνωστος. Αυτή η λέξη που την μαθαίνουμε από νωρίς αλλά μπορεί και να περάσουν πολλά πολλά χρόνια μέχρι να καταλάβουμε τι σημαίνει πρακτικά! Αυτή η λέξη που μας έχει κοστίσει κάμποσα ευρώ σε λάθος επιλογές ρούχων τα οποία μας ενθουσίασαν στην κρεμάστρα, φανταστήκαμε μπροστά στον καθρέφτη πως μας ταιριάζουν μέχρι να έρθει η πικρή ώρα της αλήθειας από την κολλητή μας (και ο θρήνος για τα ευρώ που πετάξαμε).

Αυτό το Live Chat είναι αφιερωμένο στον Σωματότυπο, λοιπόν! Η αγαπημένη μας style expert Κατερίνα Μανωλαράκη, έρχεται στο Queen.gr για να λύσει όλες τις απορίες σου: από το να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι σωματότυπο έχεις (επιτέλους!) μέχρι να σου δώσει πολύτιμες συμβουλές για το ποια ρούχα σου ταιριάζουν, ποιες γραμμές σε κολακεύουν αλλα και ποιες να αποφεύγεις!

Και, φυσικά, για να μας θυμίσει πώς αυτά τα αγαπημένα κομμάτια που ήδη βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα μας- ή απλά μας περιμένουν σε κάποια κρεμάστρα σε κάποιο κατάστημα ρούχων μέχρι να τα ανακαλύψουμε- θα αγκαλιάζουν το σώμα μας για πολλές ακόμα σεζόν, χάρη στη φροντίδα με Lenor!

Ραντεβού την Παρασκευή 22 Μαίου εδώ, στο Queen.gr, στις 16.30 για το απόλυτο live chat για το στυλ, με την Κατερίνα Μανωλαράκη!