Η Kate Moss «σοκάρει» ξανά με τις δηλώσεις της

Η Kate Moss «σοκάρει» ξανά με τις δηλώσεις της

Η νέα απόφαση του supermodel που μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους

Μπορεί, μέχρι πρότινος, η Kate Moss να έδινε την εικόνα μιας εντελώς free προσωπικότητας, όμως οι τελευταίες της δηλώσεις, μας κάνουν να σκεφτούμε πως ίσως, τελικά, έχει αναθεωρήσει πολλά.

Το supermodel μίλησε στη "The Mirror" και εξήγησε τους λόγους που δε θέλει πλέον να κάνει άλλες γυμνές, ή προκλητικές φωτογραφίσεις: "Δε νομίζω πως η κόρη μου θέλει να με δει στην τουαλέτα. Η Lila με έχει δει γυμνή και είπε 'Ναι, μαμά, είσαι έτσι σε πολλές από εκείνες τις φωτογραφίες'. Είδε τις φωτογραφίες για το Playboy - δεν είδε όσες υπήρχαν μέσα στο τεύχος, όμως γνώριζε για το όλο πράγμα. Υπάρχουν τέτοια πράγματα που με κάνουν να σκέφτομαι, 'Δε θα το κάνω αυτό'. Σου δίνει κάποια όρια".

Η Moss έχει φωτογραφηθεί γυμνή πολλές φορές στο παρελθόν και γι' αυτό αυτή της η δήλωση μας έκανε αρκετή εντύπωση. Εκτός από τη φωτογράφισή της για την 60η επέτειο του Playboy, όπου πόζαρε φορώντας τα χαρακτηριστικά bunny ears, η ίδια πόζαρε χωρίς ρούχα για μια καμπάνια του οίκου Burberry, μαζί με την Cara Delevingne, για το brand St Tropez, αλλά και σε πολλά ακόμη fashion editorials γνωστών φωτογράφων.

Διαβάστε ακόμα

Είναι ολόιδιες: Η μικρή κόρη της Cindy Crawford κάνει τα πρώτα της βήματα στο modelling

Πώς είναι η ντουλάπα ενός supermodel; Η Vogue αποκαλύπτει! (+βίντεο)