Δε θα το μαντεύαμε ποτέ! Το αγαπημένο outfit της Sarah Jessica Parker είναι...

Δε θα το μαντεύαμε ποτέ! Το αγαπημένο outfit της Sarah Jessica Parker είναι...

Καθόλου αναμενόμενο!

Είναι πασίγνωστη για το άψογο στυλ της, τις πρωτότυπες ενδυματολογικές επιλογές της και το μοναδικό τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να κάνει ό,τι κι αν φορά, ξεχωριστό. Η "Carrie" της καρδιάς μας έχει φορέσει ανά καιρούς τα ωραιότερα outfits, τόσο στους ρόλους της σε τηλεόραση και κινηματογράφο, αλλά και στην καθημερινή της ζωή κι έτσι, όταν μάθαμε ποιο είναι το σύνολο που δεν αποχωρίζεται ποτέ, μείναμε πραγματικά έκπληκτοι.

Όχι, δεν είναι κάποιο ονειρικό μάξι floral gown, ούτε ακόμη και το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα. Η Sarah Jessica Parker μίλησε στη Huffington Post και αποκάλυψε πως αν έπρεπε να ντύνεται με τα ίδια ρούχα κάθε μέρα, αυτά θα ήταν: "Ένα τζιν και μια πολύ ωραία γκρι μπλούζα. Και ένα πολύ ιδιαίτερο κολιέ και πολύ ξεχωριστά παπούτσια! Η αλήθεια είναι πως φοράω τζιν μάλλον περισσότερο απ' όλες τις άλλες φίλες μου", δήλωσε η διάσημη ηθοποιός.

sjp jeans 66006

Θα μπορούσε να περνά την κάθε μέρα της με designer outfits και δημιουργίες υψηλής ραπτικής, όμως η ίδια προτιμά αυτό που(ας είμαστε ειλικρινείς) προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες, ανάμεσά τους κι εμείς. Μετά από αυτό, την αγαπάμε λιγάκι παραπάνω.

Διαβάστε ακόμα

Η Taylor Swift σχεδιάζει δική της συλλογή ρούχων!

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως αυτό είναι το ωραιότερο outfit της Olivia Palermo

fashiondiaries247.blogspot.com