Ένα plus-size μοντέλο ξεσπά: «Η Victoria’s Secret χρειάζεται ένα αγγελάκι με καμπύλες!»

Ένα plus-size μοντέλο ξεσπά: «Η Victoria’s Secret χρειάζεται ένα αγγελάκι με καμπύλες!»

Η Denise Bidot εξηγεί το γιατί και ποζάρει ολόγυμνη, χωρίς να έχει καμία ανασφάλεια για τις ατέλειες του σώματός της

Η Denise Bidot είναι ένα από τα σημαντικότερα και πιο διάσημα plus-size μοντέλα του πλανήτη. Έχει περπατήσει στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, έχει συνεργαστεί με brands-κολοσσούς και το επόμενό της βήμα, θα ήθελε να είναι στο γνωστό οίκο εσωρούχων, “Victoria’s Secret”. Τι λέει η ίδια γι’ αυτό;


«Πιστεύω πως αν συμπεριλάμβαναν έναν plus-size άγγελο, αυτό θα ήταν μια μεγάλη δήλωση για τη Victoria’s Secret, ειδικά γιατί για πολύ καιρό, ως μια γυναίκα με καμπύλες, δεν έχω καταφέρει να ψωνίσω στα καταστήματά τους, να βρω κάτι που να μου κάνει μέσα στα προϊόντα τους», δήλωσε στο E!News, ενώ συνέχισε: «Νομίζω πως θα ήταν ένας τρόπος να μας αγκαλιάσει και να μας κάνει να αισθανθούμε πως το καταλαβαίνουν... Ότι καταλαβαίνουν πως είμαστε όμορφες και πως αποδέχονται όλα τα μεγέθη και τη διαφορετικότητα».

rs 634x835-150810144658-634-Denise-Bidot 6600a


Μάλιστα, η ίδια ομολόγησε στο E!News, πως ακόμη και τα μοντέλα έχουν ανασφάλειες για το σώμα τους και πως πρέπει να μάθουν να αγαπούν τις ατέλειές τους: «Είναι αστείο πώς η βιομηχανία αυτή με βοήθησε να με αποδεχτώ – και με βοήθησε να αισθανθώ όμορφη, γιατί ξεκίνησα να βλέπω τον εαυτό μου όπως με έβλεπαν οι άλλοι και έχω να πω πως είναι ένα υπέροχο ταξίδι και ένα υπέροχο συναίσθημα να είσαι μέρος αυτής της βιομηχανίας και να σε αποδέχονται έτσι όπως έχουν αποδεχθεί εμένα».


Ελπίζουμε η επιθυμία της να γίνει πραγματικότητα και να δούμε σύντομα plus-size μοντέλα στο catwalk με τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη!

Διαβάστε ακόμα

Αυτό κι αν είναι νέο: Ο Brooklyn Beckham ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του!

Η Gigi Hadid σου δείχνει πώς να περπατάς σαν supermodel! (+βίντεο)

fashiondiaries247.blogspot.com