1 φόρεμα - 3 εξώφυλλα! Το μπέρδεμα που προέκυψε με τα τεύχη Σεπτεμβρίου μεγάλων περιοδικών

1 φόρεμα - 3 εξώφυλλα! Το μπέρδεμα που προέκυψε με τα τεύχη Σεπτεμβρίου μεγάλων περιοδικών

Μα, τόσος χαμός για ένα φόρεμα;

Είναι γνωστό πόσο σημαντικά είναι τα τεύχη Σεπτεμβρίου για τα περιοδικά μόδας, όμως μάλλον ο οίκος Prada φαίνεται να αγνοεί το γεγονός αυτό. Ένα φόρεμα έγινε αιτία... πονοκεφάλου για τα περιοδικά Vogue Japan, Harper's Bazaar UK και W και θα σας εξηγήσουμε το γιατί.

Katy Perry και Rosie Huntington-Whiteley εμφανίστηκαν με το ίδιο ακριβώς φόρεμα(σε διαφορετική απόχρωση) στα εξώφυλλα των Vogue Japan και Bazaar αντίστοιχα, κάτι ανεπίτρεπτο και ανήκουστο για τα τεύχη Σεπτεμβρίου, αλλά και για τεύχος περιοδικού μόδας οποιουδήποτε μήνα. Μάλιστα, η Gigi Hadid παραλίγο να εμφανιστεί με το ίδιο φόρεμα στο εξώφυλλο του W Magazine, όμως τελευταία στιγμή, η φωτογραφία της αντικαταστάθηκε με μία άλλη. Οι editors είναι έξαλλοι, καθώς τα τεύχη του μήνα Σεπτεμβρίου είναι τα σημαντικότερα όλης της χρονιάς, αλλά και γιατί κάθε περιοδικό υποτίθεται πως έχει το ρούχο του εξωφύλλου σε αποκλειστικότητα.

septissues 77150
gigi-hadid-600x800 60d3b

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, το ίδιο φόρεμα εμφανίζεται σε φωτογραφίσεις στα περιοδικά Marie Claire και InStyle, ενώ, επιπρόσθετα, εμφανίστηκε, σε μια παρόμοια εκδοχή του, στο εξώφυλλο του αγγλικού Elle, πάνω στη Lily Donaldson, τον Αύγουστο.

LILY-DONALDSON-ELLE-UK-AUGUST-COVER 53e76

Κανείς εκπρόσωπος του οίκου Prada δεν έχει ακόμη σχολιάσει την είδηση.

Διαβάστε ακόμα

Στη ντουλάπα μιας fashionista: Η Miroslava Duma έχει τη γκαρνταρόμπα των ονείρων μας

Ποια είναι η νέα Coco Chanel;