#NYFW: Ο Tommy Hilfiger μας πήγε μια βόλτα μέχρι τον παράδεισο!

#NYFW: Ο Tommy Hilfiger μας πήγε μια βόλτα μέχρι τον παράδεισο!

Η νέα συλλογή για την Άνοιξη του 2016 μας ταξίδεψε σε μέρη εξωτικά, με την πιο funky διάθεση που έχουμε δει ως τώρα σε show του brand

Καλώς ήρθατε στον παράδεισο!

Αυτή την σεζόν ο Tommy Hilfiger ταξιδεύει στην Καραϊβική όπου χαρούμενα χρώματα και θεότρελα μοτίβα συναντούν το παραδοσιακό στοιχείο με κάποιες μικρές ανατροπές. Πρόκειται για ένα χαρούμενο πλατσούρισμα στα τιρκουάζ νερά της Τζαμάικα και μια ήρεμη βόλτα στις χρυσές αμμώδιες παραλίες της Μυστίκ που έχουν φιλοξενήσει rock stars, γαλαζοαίματους και την επόμενη γενιά των Hilfigers. Δεν υπάρχουν κανόνες, γι' αυτό απλώς απολαύστε την - αυτή είναι η συλλογή Άνοιξη 2016.

webinstance spring 2016 set 05 24849

Gigi & Bella Hadid, Hailey Baldwin, Lizzy Jagger, Mica Arganaraz(να το θυμάστε αυτό το όνομα) και Binx Walton, ήταν τα top models που επιστράτευσε ο σχεδιαστής για το catwalk και που μας έβαλαν στο απόλυτο island κλίμα, κάνοντάς μας ν' ανυπομονούμε να έρθει πιο γρήγορα η Άνοιξη.

webinstance look 09 71bf1

Η Gigi Hadid στην πασαρέλα του Tommy Hilfiger

webinstance Look 33 59ef5

Η Bella Hadid στην πασαρέλα του Tommy Hilfiger


Η συλλογή αποτίει φόρο τιμής στους χαλαρούς ρυθμούς της ζωής στο νησί, όπου οι κλασικές φιγούρες ζωντανεύουν μέσα από ένα εκλεκτικό φίλτρο. Αέρινα φορέματα, εμπνευσμένα από τον διάσημο καλλιτέχνη υφασμάτων Josef Frank, συνδυάζουν μοτίβα που παραπέμπουν στην πλούσια χλωρίδα και πανίδα, ενώ ένας συνδυασμός από patches σε τροπικές αποχρώσεις και έντονες ρίγες δίνουν ένταση στα καλοκαιρινά φορέματα και τα διάφορα ξεχωριστά κομμάτια. Τα ξεθωριασμένα τζιν σακάκια και τα παντελόνια chino δίνουν την αίσθηση ενός αγαπημένου και πολυφορεμένου κομματιού, ενώ τονίζονται με σειρές από χάντρες και εξώραφα. Το παραδοσιακό κρίκετ πουλόβερ επαναπροσδιορίζεται με σχέδια από κλασικό βελονάκι, οι πόλο μπλούζες διαθέτουν ένα δικτυωμένο πλέγμα και τα oxford πουκάμισα αποκτούν πιο προσωπικό χαρακτήρα με κεντημένες θηλιές. Αυτού του είδους οι χειροποίητες λεπτομέρειες βρίσκονται παντού, στις τσάντες παραλίας, στα αθλητικά mules και στις εσπαντρίγιες.

webinstance Look 49 c8935
webinstance look 56 5b4eb

Οι bohemian επιρροές και τα μάξι φορέματα είναι στοιχεία που θα μας απασχολήσουν, σύμφωνα με το σχεδιαστή και την επόμενη σεζόν

webinstance look 01 a1114



Υπάρχουν επίσης στοιχεία από το εκκεντρικό holiday style επιφανών Βρετανών, που σύχναζαν στα νησιά στις αρχές της δεκαετίας του '70. Τα ζακάρ υφάσματα συνθέτονται από μεταλλικά νήματα σχεδιασμένα για να αιχμαλωτίζουν το φως, ενώ τα μεταξωτά καφτάνια έχουν μια πολυτελή αίσθηση άνεσης. Η ηλιόλουστη σειρά μιλά στη νέα γενιά κοσμογυρισμένων που ολοκληρώνουν το ντύσιμό τους με εκκεντρικά πλεκτά καπέλα και κοσμήματα με χάντρες.

webinstance Look 55 65bea
webinstance Model Group Shot 04 79dd9


Η σεζόν αυτή έχει να κάνει με την περιπλάνηση, μακριά από τις έγνοιες της ζωής στην πόλη, απολαμβάνοντας την ελευθερία του ξεχωριστού στυλ - πάρτε λοιπόν όλα τα καλά vibes και φύγαμε!

webinstance class photo 02 994eb

Ο Tommy Hilfiger έβαλε και μια ομαδική selfie με τα μοντέλα μετά το τέλος του show!

*Το show στο βίντεο ξεκινά από το 30:30.