Queen Loves: Βρήκαμε τα πιο ντελικάτα και σέξι φθινοπωρινά εσώρουχα

Queen Loves: Βρήκαμε τα πιο ντελικάτα και σέξι φθινοπωρινά εσώρουχα

Θα τα λατρέψεις όσο κι εμείς!

Η Intimissimi παρουσιάζει τα αδιαμφισβήτητα must-have σχέδια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015/2016, εμπνευσμένα από την αναβίωση των φημισμένων μωσαϊκών που αποτελούν πολύ δυνατό chic trend.


Η διαχρονική κομψότητα και η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια των παλαιών σαλονιών σε συνδυασμό με την προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, οδηγεί σε χαρακτηριστικά και με τεράστια προσωπικότητα σχέδια. Floral δαντέλα με εξαιρετικό design, με λουλούδια που χορεύουν σαν μικρά κύματα και δημιουργούν μια αισθησιακή κίνηση.

LCD1159 3defc
RBD1159 SCD1159 da991

Η όμορφη παλέτα χρωμάτων συνδυάζει το burgundy για τα λουλούδια και το σκούρο καφέ ως βάση αλλά και για τις λεπτομέρειες. Το σετ, με balconette σουτιέν και ρετρό ψηλόμεσα σλιπ αλά French style, διαθέτει επίσης αντίστοιχο μεταξωτό σλιπ. Επίσης, διατίθενται σε μαύρο με πράσινο αλλά και γκρι.

H τάση "Winter Decò” εμπνέεται από τα στυλιζαρισμένα νατουραλιστικά σχέδια που ήταν πολύ διαδεδομένα στην Ευρώπη στα ‘20s και ‘30s, συνδυασμένα με μοντέρνες γεωμετρικές γραμμές ώστε να αποπνέουν το ύφος ενός πολυτελούς χειμωνιάτικου κήπου.

LTD1160 SBD1160 3aef8
RPD1160 SID1160 f0a58

Απαλά λουλούδια που αρχίζουν να ανθίζουν σε κρεμ, ζεστούς πορτοκαλί και βαθύ γαλάζιους τόνους τα οποία αποκαλύπτονται και υπογραμμίζονται από μία συμφωνία καφέ σκιών που συμπληρώνεται από δαντέλα tone-on-tone.
Το εφέ της σκιάς χαρίζει στα σχέδια ένα παγωμένο ύφος παραπέμποντας σε πίνακα που φοριέται. Διατίθενται σε χρώματα του ουράνιου τόξου ενώ η συλλογή αποτελείται από ένα set και top που συνδυάζεται με Brazilian σλιπ.