«Τις ζηλεύω λιγάκι!»: Ποιο supermodel το δήλωσε αυτό για τις Kendall Jenner & Gigi Hadid;

«Τις ζηλεύω λιγάκι!»: Ποιο supermodel το δήλωσε αυτό για τις Kendall Jenner & Gigi Hadid;

Και γιατί αισθάνεται έτσι;

Ήταν ένα από τα πρώτα supermodels που γνώρισε η βιομηχανία της μόδας και μαζί με την "παρέα" της άλλαξε τον τρόπο που ο κόσμος αντιμετώπιζε τα μοντέλα. Ο λόγος για την Cindy Crawford, το απόλυτο top model, που όσα χρόνια κι αν περάσουν, συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με την ομορφιά και τη χάρη της. Η Crawford έδωσε, λοιπόν, μια συνέντευξη στο Hollywood Reporter και παραδέχτηκε πως παρ' ότι η ίδια έκανε μια τόσο μεγάλη καριέρα, αισθάνεται ζήλεια για τη νέα γενιά των it-models και πιο συγκεκριμένα για τις Kendall Jenner και Gigi Hadid.

"Ζηλεύω λιγάκι που έχουν τα κοινωνικά δίκτυα. Νομίζω πως μέσα από τη χρήση των κοινωνικών δικτύων μπορούν να διαμορφώσουν καλύτερα την εικόνα τους. Θεωρώ πως η δική μου γενιά μοντέλων, εμείς γινόμαστε αντιληπτές από τον κόσμο μέσα από τις φωτογραφίες μας. Στα social media μπορείς να δημιουργήσεις, ή απλά να τονίσεις τη δική σου εικόνα και νομίζω πως μερικά από τα νέα μοντέλα είναι πολύ καλά σε αυτό".

1421024914 cindy-crawford-zoom d8149

Η Cindy Crawford στις φετινές Χρυσές Σφαίρες

Εμείς, πάλι, νομίζουμε πως η Cindy όχι μόνο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα νέα κορίτσια που κυριαρχούν στο modeling, αλλά και πως είχε αποδείξει την αξία της, ακόμη και όταν δεν υπήρχαν τα social media.