Τα τέσσερα κομμάτια της Λαμπρής

Τα τέσσερα κομμάτια της Λαμπρής

Τι θα φορέσετε στο γιορτινό τραπέζι;

Πρέπει να το παραδεχτείς, μπορεί πια να περιμένεις δέκα λεπτά μόνο έξω από την εκκλησία για να ανάψεις την ανθοστολισμένη σου λαμπάδα, αλλά θες να είσαι η πιο όμορφη του πλήθους. Όχι μόνο για την διαδρομή σπίτι-εκκλησία αλλά και για το εορταστικό τραπέζι αργότερα. Επειδή όμως κάθε γιορτή έχει και το θέμα της, για αυτή τη φορά σου προτείνουμε τα τέσσερα κομμάτια που επιβάλλεται να φορέσεις απόψε. Και αν δεν βρεις αυτά που σου προτείνουμε ακριβώς, όλο και κάποιο παρόμοιο θα βρίσκεται στη ντουλάπα σου. Εμείς σου δίνουμε την ιδέα, εσύ κάνε τον συνδυασμό και ξεχώρισε φέτος τη Λαμπρή.

1.το φλοράλ (Net-a-porter.com)

111979_in_l

Διάλεξε ένα φόρεμα γεμάτο λουλούδια ή με διακριτικές λουλουδάτες λεπτομέρειες. Το φλοράλ είναι το it της άνοιξης και δεν θα μπορούσε να μην σε συνοδέψει σε μία τέτοια ανοιξιάτικη γιορτή. Να είσαι τσιγκούνα στα αξεσουάρ.

2.Κόκκινο πασχαλινό (Matches Fashion)

wee-z-ornati_pnk_1

Δεν υπάρχει πιο ταιριαστό χρώμα για το πασχαλινό δείπνο από το κόκκινο. Διάλεξε ένα midi φόρεμα σε σκούρο κόκκινο χρώμα, με λεπτή μέση και full skirt για να δείχνεις άκρως θηλυκή. Έξτρα αξεσουάρ το κόκκινο αβγουλάκι.

3.Το ανοιξιάτικο εορταστικό (French Connection)

vwrga

Διάλεξε ένα φόρεμα με έντονα prints που ταιριάζουν άρτια στη σημερινή γιορτή. Πουλάκια, λουλουδάκια και χρώμα θα σε βάλουν αμέσως στο κλίμα. Για μία ακόμη φορά να μείνεις πολύ προσεκτική με τα αξεσουάρ.

4.Μέτρα προβατάκια (Modcloth)

7487ooak-1

Και για να βγάλεις τον ρετρό σου εαυτό αλλά και να προετοιμαστείς για την αυριανή μέρα, διάλεξε τον αγνό αμνό και φόρεσε ένα πουλοβεράκι ή μία ζακετούλα σε ένα κλασικό μοτίβο. Γιατί το all time classic μετράει.