Η Olivia Palermo έβγαλε νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και θέλουμε να τα αποκτήσουμε όλα

Η Olivia Palermo έβγαλε νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και θέλουμε να τα αποκτήσουμε όλα

Η Olivia Palermo σχεδίασε τα γυαλιά των ονείρων μας

Είναι αναμφισβήτητα η βασίλισσα του street style και τα looks που επιλέγει καθημερινά είναι σημεία αναφοράς για κάθε επίδοξη fashionista. H Olivia Palermo μόλις έβγαλε τη δεύτερή της συλλογή γυαλιών ηλίου, σε συνεργασία με το Westward Leaning και κατάφερε να μας κάνει να θέλουμε να αγοράσουμε κάθε ένα ζευγάρι της!

Δες επίσης: Η Olivia Palermo μαγεύει με το στυλ της στην τελευταία της φωτογράφιση

Πριν από αρκετό καιρό, η Olivia συνεργάστηκε ξανά με την εταιρεία Westward Leaning και το δημιουργικό διευθυντή της, Robert Denning, για την πρώτη της συλλογή γυαλιών - μια συλλογή που έγινε αμέσως επιτυχία - και τώρα μας παρουσιάζει το επόμενο project της. Η "Rose Gold Collection" είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, κάθε κομμάτι είναι όσο elegant όσο και το fashion icon και όλα τα κομμάτια έχουν κοινό χαρακτηριστικό τον rose-gold φακό τους.

Olivia-Palermo-Westward-Leaning-Collaboration6 969a2

"Ο Robert κι εγώ είμαστε πολύ δημιουργικοί, φιλόδοξοι άνθρωποι, που ψάχνουμε πάντα την τελειότητα και την ποιότητα. Το να δουλεύουμε μαζί είναι μια πραγματική διαδικασία συνεργασίας - μοιραζόμαστε εικόνες από τις οποίες παίρνουμε έμπνευση, υλικά που βρίσκουμε, ιδέες, και άλλα. Συχνά έχουμε το ίδιο σκεπτικό και γι' αυτό η συνεργασία αυτή είναι μια φυσική εξέλιξη", δήλωσε στο Popsugar η Olivia Palermo.

Δες όλα τα σχέδια εδώ και όλες τις φωτογραφίες της καμπάνιας στην παραπάνω gallery!