Staff Joggers για YOUnique εμφανίσεις

Staff Joggers για YOUnique εμφανίσεις

Η Staff παρουσιάζει τα Joggers, τα πιο fashion comfort κομμάτιa της συλλογής Younique

Η Staff jeans, μέσα από τη νέα της collection YOUnique προτείνει την άνεση των Joggers. Μία νέα πρόταση για μοντέρνες εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από την άνεση του φούτερ και την αίσθηση του demin, πάντα με την ποιότητα και τις ξεχωριστές γραμμές της Staff jeans.

Tα Joggers είναι μία προϊοντική κατηγορία με τη δική της προσωπικότητα και χαρακτηριστικά. Αυτό που τα ξεχωρίζει και τα κάνει μοναδικά είναι η ειδική επεξεργασία με βαφή που εστιάζει στις λεπτομέρειες δημιουργώντας ένα μοναδικό denim look, ενώ χαρακτηρίζονται από τις loose γραμμές και το μαλακό ύφασμα από 100% βαμβάκι.

BUCK joggings men 40488
SELIN joggings women 2 4cd58

Η μόδα των Joggers κάνει τον γύρο του κόσμου ως το νέο must have item και αποτελεί την πιο εύκολη, άνετη και stylish επιλογή στο καθημερινό ντύσιμο.

Τα Joggers γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι τόσο για τη γυναικεία όσο και την αντρική γκαρνταρόμπα και ενδείκνυνται για άπειρους συνδυασμούς προσφέροντας άνεση και στυλ.

SELIN joggings women 1 6a475

Η Staff πρωτοπορεί και αλλάζει τα δεδομένα στο καθημερινό ντύσιμο, συνδυάζοντας υψηλή αισθητική και άνεση κινήσεων, με έμπνευση την μοναδικότητα του κάθε προϊόντος της