Gigi Hadid, Lily Aldridge & Joan Smalls ποζάρουν ολόγυμνες σε καμπάνια γνωστού brand

Gigi Hadid, Lily Aldridge & Joan Smalls ποζάρουν ολόγυμνες σε καμπάνια γνωστού brand

Μόνο με τα παπούτσια τους!

Μας έχουν δείξει τη σέξι πλευρά τους στο show του οίκου εσωρούχων, Victoria's Secret και τώρα αποφάσισαν να τα βγάλουν... όλα(!) για τη νέα καμπάνια του οίκου υποδημάτων Stuart Weitzman.

Με την ανερχόμενη Gigi Hadid στο κέντρο, την Joan Smalls στα αριστερά και τη Lily Aldridge στα δεξιά, η φωτογράφιση συνεχίζει το έργο της Gisele Bundchen, που πρωταγωνίστησε στην προηγούμενη καμπάνια, δείχνοντας τις τέλειες αναλογίες της.

Δες επίσης: Ciao, Roma! Όλα τα highlights από το Chanel Metiers D'Art show στην ιταλική πρωτεύουσα

2EF841CF00000578 3341856 image a 35 1449009081057 c1506

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι μέρος της καμπάνιας Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 του @StuartWeitzman", έγραψε η Gigi κάτω από τη φωτογραφία(παραπάνω) που δημοσίευσε στο Instagram. "Τα καλύτερα παπούτσια, η καλύτερη ομάδα, η καλύτερη μέρα - εννοείται ΤΙΠΟΤΑ άλλο δε χρειάζεται". Τα πανέμορφα μοντέλα πόζαραν στο φακό του διάσημου φωτογράφου Mario Testino, φορώντας το νέο it-shoe του brand που ονομάζεται "Nearlynude" και είναι μια λίγο πιο chunky εκδοχή του κλασικού και αγαπημένου "Nudist" ψηλοτάκουνου.

Βέβαια, για να πούμε την αλήθεια, το νέο παπούτσι του Stuart Weitzman ήταν μάλλον το τελευταίο πράγμα που προσέξαμε στη συγκεκριμένη φωτογράφιση!

Διάβασε επίσης: H Kylie Jenner θέλει να «σπάσει το ίντερνετ» με την απίστευτα προκλητική της φωτογράφιση