Ο Justin Trudeau φωτογραφίζεται για τη Vogue και κάνει το διαδίκτυο να παραμιλά

Ο Justin Trudeau φωτογραφίζεται για τη Vogue και κάνει το διαδίκτυο να παραμιλά

Ο πρωθυπουργός του Καναδά και η γυναίκα του θέλουν να ξεπεράσουν το ζεύγος Obama

Έχει τατουάζ, ωραίο σώμα, του αρέσει το μποξ, παραδέχεται πως κλαίει συχνά και μέσα σε όλα αυτά, είναι και ο πρωθυπουργός του Καναδά. Ο Justin Trudeau κατάφερε να απασχολήσει τον Τύπο τα τελευταία χρόνια και παρ' ότι είναι μόλις 3 μήνες πρωθυπουργός, έχει ήδη καταφέρει να "κερδίσει" τα media. Γιατί; Ο ίδιος έβαλε στην κυβέρνησή του ίσο αριθμό ανδρών και γυναικών, υπερασπίστηκε τους δημοσιογράφους που τον δυσκόλεψαν με τις ερωτήσεις τους και τώρα αντιμετωπίζει το προσφυγικό ζήτημα με μια ανοιχτή αγκαλιά στους ανρθώπους που έχουν ανάγκη - ανάμεσα σε άλλα.

Διάβασε επίσης: Οι σύζυγοι του Instagram: Τα «ανθρώπινα selfie sticks» πίσω από τις τέλειες φωτογραφίες!

Η αμερικανική Vogue, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ένα αρκετά διαφορετικό προφίλ του πολιτικού για τον οποίο μιλά σχεδόν όλος ο πλανήτης και μας αποκάλυψε μια αρκετά διαφορετική πλευρά του 43χρονου Καναδού. Δε μοιάζει με τους άλλους ηγέτες σχεδόν σε τίποτα: Είναι πολύ φιλικός και ανοιχτός προς τον κόσμο, δεν του αρέσουν οι τυπικότητες, δείχνει δημόσια την αδυναμία του στη γυναίκα του(την οποία συχνά-πυκνά αποκαλεί 'γυναίκα της ζωής του') και στα 20 του, αντί να ασχοληθεί με την πολιτική, προτιμούσε, όπως δηλώνει στο περιοδικό, να διδάσκει Γαλλικά, θέατρο και μαθηματικά σε ένα ιδιωτικό σχολείο του Vancouver, ενώ έχει εργαστεί και ως δάσκαλος snowboard.

Από τη στιγμή που ανέβηκε το άρθρο(δείτε το ολόκληρο εδώ) στην ιστοσελίδα της Vogue, ο Trudeau έγινε ξαφνικά ο νέος σέξι άνδρας του πλανήτη.

justin trudeau prime minister canada wife sophie gregoire trudeau 8a2d9

Εδώ, μαζί με τη γυναίκα του, Sophie Grégoire-Trudeau, η οποία επέλεξε για τη φωτογράφιση ένα φόρεμα Oscar de la Renta - Στο πρώτο τους ραντεβού, η ίδια αποκαλύπτει πως της είπε, "Είμαι 31 χρονών και περίμενα για εσένα για 31 χρόνια".

Δεν ήταν λίγες οι αντιδράσεις στο Twitter από το γυναικείο φύλο, αφού πολλές γυναίκες άρχισαν αμέσως να τον αποκαλούν το "νέο Ryan Gosling", ενώ υπήρχαν και χρήστες που έδειξαν να "ενοχλούνται" από το συγκεκριμένο story. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, φαίνεται πως ο Trudeau ήρθε για να μείνει.

Ποια είναι η δική σου γνώμη; Πες μας στα σχόλια!