Το απόλυτο δώρο για τις γιορτές!

Το απόλυτο δώρο για τις γιορτές!

Το ημερολόγιο του 2016 μεταμορφώνεται από τη Μαρία Γέρουλα, σε ένα υπέροχο φουλάρι!

Το ημερολόγιο του 2016 παίρνει άλλη διάσταση και μεταμορφώνεται, από τα χέρια της Μαρίας Γέρουλα, στην απόλυτη πρόταση δώρου αυτές τις γιορτές.

dur7464 77afb


To MY scarf το ξεχωρίσαμε γιατί είναι σίγουρα το πιο πρωτότυπο και παράλληλα οικείο δώρο που μπορείς χαρίσεις στους αγαπημένους σου ή και στον εαυτό σου αυτά τα Χριστούγεννα:

Πρόκειται για ένα υπέροχο φουλάρι με το ημερολόγιο του 2016, με αναφορά στις πανσέληνους του νέου έτους και μέσα σε ιδιαίτερη συσκευασία δώρου!

Και για το δώρο που θα κάνουμε φέτος και στον ευατό μας, θα πρέπει να έχουμε φροντίσει ώστε να το επιλέξουμε με αγάπη και να βασιστούμε σε όμορφες λεπτομέρειες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κυρία Γέρουλα "όταν τα αντικείμενα έχουν στοιχεία που σε αφορούν, μπορούν να γίνονται δικά σου. Έχουν το προσωπικό “κάτι”. Άποψη, συναίσθημα. Ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας σου είναι γραμμένο πάνω τους. Κι αν η γραφή είναι ωραία τότε αποκτούν δική τους υπόσταση."


Extra info: Η δημιουργός του MY scarf, Μαρία Γέρουλα, έχει χρησιμοποιήσει ελληνικές πρώτες ύλες, ενώ στην Ελλάδα έχουν υλοποιηθεί όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της παραγωγής.


Βρες το MY scarf στο e-shop του ΜΥ www.m-y.gr, στα καταστήματα ΙΑΝΟΣ και σε επιλεγμένα καταστήματα μόδας!

Ας κάνουμε κι εμείς για φέτος τις γιορτές τα οικεία... μοναδικά!

new2 7da39
logo3 6a6e2