Το νέο πρόσωπο του Saint Laurent είναι ο γιος της Pamela Anderson και του Tommy Lee!

Το νέο πρόσωπο του Saint Laurent είναι ο γιος της Pamela Anderson και του Tommy Lee!

Ο Hedi Slimane επέλεξε τον Dylan Lee για να πρωταγωνιστήσει σε βίντεο του οίκου

Λίγο πριν ξεκινήσει η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, ο οίκος Saint Laurent θα παρουσιάσει ένα μεγάλο runway show, στο Palladium του Los Angeles, την αγαπημένη πόλη του καλλιτεχνικού διευθυντή, Hedi Slimane.

Κι ενώ πολλοί αναφέρουν πως ίσως αυτή θα είναι η τελευταία επίδειξη του σχεδιαστή για το γαλλικό οίκο, εκείνος αποφασίζει να κάνει λίγες ακόμη αλλαγές στο προφίλ του, επιλέγοντας, αυτή τη φορά, το νεαρό Dylan Lee, για να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα video portraits του show. Ο 18χρονος είναι ο γιος της Pamela Anderson και του Tommy Lee και αν κρίνουμε από το παρακάτω βίντεο, θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Ο Hedi Slimane γύρισε ο ίδιος το βίντεο με τον Dylan, ενώ το κομμάτι το οποίο ακούγεται δημιουργήθηκε από την αρχή, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο κλιπ.

MTM2Mjc2NTUwNjM4MTE4NTE0 aa08f

Dylan Lee. φωτογραφία: Hedi Slimane

Δεν είναι η μοναδική φορά που ο σχεδιαστής αποφασίζει να επιλέξει για καμπάνια του κάποιο διάσημο-wanna be model-παιδί, αφού στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τους Dylan Brosnan(γιος του Pierce), Charlie Oldman(γιος του Gary), Jack Kilmer(γιος του Val), αλλά και την κόρη των Courtney Love και Kurt Cobain Frances Bean.