Το ντεμπούτο του Zac Posen για την Brooks Brothers αφορά τη δυναμική γυναίκα του σήμερα

Το ντεμπούτο του Zac Posen για την Brooks Brothers αφορά τη δυναμική γυναίκα του σήμερα

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής μας δείχνει τι θα φορέσουμε την άνοιξη, μέσα απο την πρώτη του συλλογή για το γνωστό brand

Η Brooks Brothers με υπερηφάνεια παρουσιάζει το βραβευμένο Αμερικανό σχεδιαστή Zac Posen ως το νέο Creative Director της γυναικείας της σειράς.

"Για την πρώτη μου συλλογή Brooks Brothers, υιοθέτησα τις θεμελιώδεις αξίες του brand, συνδυάζοντας τη δική μου σχεδιαστική αισθητική που εστιάζει στις ιδιαίτερα θηλυκές δομές, όπως αναλογίες και cut-outs. Η άνεση και η αντοχή παίρνουν σχήμα πάνω σε ζωηρά υφάσματα και έντονα print που απευθύνονται σε γυναίκες που λατρεύουν τη μεταμορφωτική δύναμη της μόδας, χωρίς να χάνουν το προσωπικό τους στυλ”.

- Zac Posen

Η γυναικεία συλλογή Brooks Brothers για την Άνοιξη του 2016 αποπνέει μια χαλαρή, σοφιστικέ διάθεση που διαπνέεται από νεανική και αβίαστη κομψότητα. Τα φωτεινά χρώματα, τα ρετρό print και η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια δίνουν σε αυτή την ανοιξιάτικη συλλογή την ανεξίτηλη πινελιά Zac Posen που περιλαμβάνει όλα τα ρούχα που κάθε γυναίκα έχει ανάγκη για να είναι κομψή όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση.

LOOK 12 WJ00221 GREY 02 09 WU00315 GREY 02 09 WY00553 NAVY 048 ext 73c25

Μια ολοκληρωμένη συλλογή αξεσουάρ συμπληρώνει την prêt-à-porter. Μοναδικές τσάντες που καλύπτουν κάθε στυλ, από clutches έως σακίδια, μαντήλια σε ατέλειωτη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων και παπούτσια για κάθε περίσταση – από πλατφόρμες μέχρι ψηλοτάκουνα Mary Jane – style.

Υπερήφανη για τη συλλογή Άνοιξη 2016 και τη συνεργασία της με τον Zac Posen η Brooks Brothers, ενστερνίζεται τη συμβουλή του σοφού ταξιδιώτη ότι «ο προορισμός του ταξιδιού δεν είναι ποτέ ένας τόπος, αλλά ένας νέος τρόπος θεώρησης των πραγμάτων."

Zac Portrait Michael20Beauplet 2014 42c33

Zac Posen / φωτογραφία: Michael Beauplet