#NYFW: Τα highlights από τα shows των Alexander Wang, DVF & Victoria Beckham

#NYFW: Τα highlights από τα shows των Alexander Wang, DVF & Victoria Beckham

Όλα όσα είδαμε στα σημαντικότερα fashion shows του Μεγάλου Μήλου

Η Νέα Υόρκη έχει fashion fever! Η εβδομάδα μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 έχει ως τοποθεσία της για λίγες μέρες ακόμη τη Μητρόπολή της και οι σχεδιαστές δημιουργούν νέα trends μέσα από τις συλλογές τους.

Δες επίσης: Fashion Trivia: 10+1 εντυπωσιακές πληροφορίες για την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Alexander Wang, Victoria Beckham και Diane von Furstenberg είναι οι τρεις επιδείξεις μόδας που έκαναν το μεγαλύτερο buzz στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ κι εμείς σου συγκεντρώσαμε παρακάτω όλα τα highlights από το κάθε show!

Ο Alexander Wang προτείνει να αγαπήσουμε για μια ακόμη σεζόν το grunge, το δέρμα και το edgy look, ενώ όλα τα outfits της συλλογής του θα μπορούσαμε πανεύκολα να τα δούμε σε κάποια σταρ όπως η Rihanna.

Alexander Wang Fall 2016 Collection f39a8
2 cc287

Η Victoria Beckham εντυπωσίασε γι' ακόμη μια φορά με τις σχεδιαστικές της ικανότητες και παρουσίασε μια συλλογή με αυστηρές γραμμές και σε γήινους τόνους, ενώ την παράσταση έκλεψε η μικρούλα Harper Beckham, η οποία πριν το show περπατούσε μαζί με τα μοντέλα στην πρόβα τους. Φυσικά, όλη η οικογένεια βρέθηκε στην επίδειξη για να στηρίξει τη μαμά Victoria, η οποία στο φινάλε περπάτησε φορώντας...sneakers!

vb1 8a20d
vb 330cf

Supermodels παντού! Η επίδειξη της Diane von Furstenberg έμοιαζε περισσότερο με πάρτι παρά με πασαρέλα και στο πάρτι αυτό ήταν καλεσμένα μερικά από τα σημαντικότερα μοντέλα του σήμερα. Kendall Jenner, Gigi Hadid, Irina Shayk, Karlie Kloss, Jourdan Dunn και Lily Aldridge φόρεσαν τις glamorous και απίστευτα σέξι δημιουργίες της σχεδιάστριας και κατάφεραν να μας πείσουν πως κάθε γυναίκα μπορεί να δείχνει εντυπωσιακή μέσα στο DVF φόρεμά της.

12728584 551376741698204 1757977487 n ff377
dvf 0743a