#MFW: Οι καλύτερες στιγμές από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου σε φωτογραφίες

#MFW: Οι καλύτερες στιγμές από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου σε φωτογραφίες

Τα 20 πιο ξεχωριστά runway looks από τις πασαρέλες των Gucci, Moschino, Prada & Fendi

Αφήσαμε πίσω μας το βροχερό Λονδίνο και σειρά έχει η πιο φινετσάτη "μητρόπολη" της μόδας, το Μιλάνο.

Τα shows της ιταλικής εβδομάδας μόδας είναι μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, τα πιο εντυπωσιακά του fashion month και οι οίκοι Gucci, Moschino, Prada και Fendi κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των fashion editors και των διάσημων it-girls, με τις πραγματικά πολύ ιδιαίτερες και πρωτότυπες συλλογές τους.

Δες επίσης: ΑΥΤΟ ΤΟ TREND ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ COMEBACK ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!

Τι είδαμε στα catwalks τους; Δες παρακάτω τα highlights από κάθε show, και κάνε κλικ στην παραπάνω gallery για να δεις τα ωραιότερα runway looks που ξεχωρίσαμε!

 GUC0131 1cc73

Ο Alessandro Michele κυριολεκτικά τα "έδωσε όλα" σε αυτή τη συλλογή που σχεδίασε για τον ιταλικό οίκο Gucci. Υπερβολή στο βραδινό ντύσιμο, hot αξεσουάρ που ήδη λατρεύουν οι celebrities, κρόσσια, φτερά και μια γερή δόση ιταλικής φινέτσας, ήταν όλα όσα είδαμε στο catwalk του label.

 MOS0603 fea7b

Από την άλλη, ο Jeremy Scott αποφάσισε να τα... κάψει όλα - κυριολεκτικά. Ο σχεδιαστής κινήθηκε σε γνωστά γι' αυτόν μονοπάτια, προτείνοντας logomania και δερμάτινα κομμάτια , στο σέξι, δυναμικό θηλυκό του σήμερα.

prada5 8bafa

Σε πιο lady like ρυθμούς και με πηγή έμπνευσης τα fifties, η γυναίκα του οίκου Prada είναι πολίτης του κόσμου - που πάντοτε ταξιδεύει με στυλ. Κορσέδες, φορέματα που κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα, παπούτσια to-die-for και πολυτελείς δερμάτινες τσάντες, είναι στοιχεία που έκαναν το συγκεκριμένο show ένα από τα πιο επιτυχημένα της Milan Fashion Week.

fendi3 cc07a

"Ο Βολταίρος είπε, 'Αν κάτι χρειάζεται να το εξηγήσεις, δεν αξίζει η εξήγηση'", δήλωσε ο Karl Lagerfeld για το show του. Όντως, το εν λόγω show δε χρειαζόταν καμία εξήγηση - τα ανεπιτήδευτα κομψά looks που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα τα είπαν όλα και με το παραπάνω.